Connect with us
Cum arată Lavinia Pîrva în ultimul trimestru de sarcină. Viitoarea mămică este destul de activă

Monden

Cum arată Lavinia Pîrva în ultimul trimestru de sarcină. Viitoarea mămică este destul de activă

Lavinia Pîrva este în ultimul trimestru de sarcină. Are o burtică tare mare și frumoasă. Se pare că tânăra mămică este foarte activă în această perioadă, a fost surprinsă pe străzile din București.

În decembrie 2018, Ștefan Bănică a anunțat că va deveni tată pentru a treia oară. Bucuria a fost imensă și pentru el, și pentru fani, și pentru familie, dar mai ales pentru Lavinia Pîrva care urmează să devină mamă pentru prima oară. Iată că lunile au trecut foarte repede, iar ea este acum în ultimul trimestru de sarcină.

Momentul cel mai se apropie, dar ea este o viitoare mămică activă. Lavinia Pîrva a fost surprinsă prin București. Marţi, pe la ora 11 dimineaţa,  cântăreaţa a fost surprinsă în zona Timpuri Noi, la apartamentul în care a locuit dinainte să fie cu Bănică. Îmbrăcată în negru, cu paltonaş mov foarte cochet, solista a apărut cu burtica la vedere, conform Click. 

Se poate observa ce sarcină evoluetă, cât de bine îi merge.  Alături de ea este mama ei, se pare că doamna Pârva a venit de la Timişoara ca să îi fie alături fiicei şi ginerelui Bănică, pentru a le da o mână de ajutor când bebelușul se va naște.

Ștefan Bănică nu poate trăi fără familia lui. Va deveni curând tată pentru a treia oară

Ștefan Bănică va deveni anul acesta tată pentru prima oară. Are proiecte importante în televiziune, dar cele ce țin de viața personală îl fac cel mai fericit. Iată cum se simte acum, înainte să își țină în brațe bebelușul.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top