Connect with us
Cum arăta Loredana Chivu, înainte să debuteze în showbiz. A concurat cu Adelina Pestrițu pentru postul de asistentă Tv la Capatos

Monden

Cum arăta Loredana Chivu, înainte să debuteze în showbiz. A concurat cu Adelina Pestrițu pentru postul de asistentă Tv la Capatos

Loredana Chivu este o figură cunoscută în showbizul românesc. Ea a debutat ca asistentă Tv la emisiunea prezentată de Dan Capatos, unde s-a luptat pentru acest post cu Adelina Pestrițu, pe vremea când era soția lui Liviu Vârciu. Cele două au ajuns în finală, însă Loredana Chivu a fost cea care a câștigat postul.

S-a făcut apoi remarcată prin relația cu fotbalistul Alex Necula, cu care a avut o relaţie de cinci ani. De altfel, blondina a recunoscut că el a fost bărbatul cu care a întreținut prima oară relații sexuale.

Totuși înainte de asta, Loredana Chivu a avut una dintre primele apariții pe sticlă în videoclipul unei manele cântate de Vali Vijelie și Adi de la Vâlcea.

De altfel, Loredana a fost animatoare în diverse cluburi și a dansat în mai multe videoclipuri de manele, ea fiind una dintre preferatele cântăreților de acest gen.

Prima operație estetică, la 17 ani

Avea doar 16-17 ani, iar în acea perioadă a decis să își pună silicoane. Pentru că orice intervenție estetică necesită ca pacientul să aibă minim 18 ani, Loredana și-a făcut prima oară implanturi mamare pe semnătura părinților.

Între timp, blondina și-a făcut zeci de modificări și intervenții și a ajuns să nu mai semene deloc cu puștoaica naturală de acum câțiva ani, lucru pe care l-a recunoscut și ea:

Arătam altfel (n.r.- la vârsta de 16 ani), trăsăturile sunt aceleași, dar consider că am evoluat în bine. Aveam nevoie de silicoane, buze, pentru că nu voiam să mă dau cu gloss întruna. Arată mai bine așa. Toate femeile fac schimbări dacă simt. Am trei intervenții la sâni, primele silicoane au fost un eșec total. Am trecut de la minus 1 la cupa C sau D, la capitolul ăsta stau bine. La buze am injecții, ale mele sunt permanente, nu trebuie să le refacperiodic’, declara Loredana Chivu în urmă cu ceva timp.

A devenit de nerecunoscut

Loredana Chivu a declarat că și-a pus implanturi mamare de patru ori și și-a operat nasul. Pe lângă aceste operații estetice, fosta asistentă a lui Dan Capatos a recunoscut că și-a făcut mai multe injectări, iar recent și-a mărit și posteriorul.

Am o rinopastie, pentru că am fost obligată, am fost lovită când eram mică, nu putea să respir cu nara stângă. Am umblat şi la forma nasului. Am la sâni câteva operaţii pentru că am avut o problemă. (…). Am vorbit la tine în emisiune despre problema la sâni. În rest, am injectări’ , a mărturisit Loredana Chivu în cadrul emisiunii Răi da buni’.

„Este greu să fii eu. Nu toată lumea mă place şi nu mă înţeleg chiar toţi. Povestea cu lumea mă afectează mai puţin. Există un stil „Loredana Chivu’. Eu consider că sunt o influenţă bună. Aş vrea să fie toate femeile ca mine. Nu mi-a fost niciodată ruşine să recunosc că am vândut cartofi în piaţă. Nu am multe operaţii, chiar dacă este greu de crezut. Am buze pe care le pun o dată pe an. (…) Am primit inelul fără cerere. Mihai este un bărbat blând şi educat. După naştere o să mă mai operez. Acum vreau doar să mă întreţin’, a spus Loredana Chivu la Antena Stars.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top