Connect with us
Cum s-a afișat Vulpița după ce a anunțat că este însărcinată. Apariție de zile mari

Monden

Cum s-a afișat Vulpița după ce a anunțat că este însărcinată. Apariție de zile mari

Vulpița și Viorel au fost unele dintre cele mai urmărite personaje ale momentului. Cei doi oameni de la țară au venit la București și au făcut senzație cu povestea lor de viață. Tânăra din Blăgești și-a spus povestea emoționantă de viață, care s-a dovedit a fi o minciună. Ea susținea că a fost violată de mai mulți bărbați, dorind să impresioneze. Mai apoi, cei doi au câștigat simpatia publicului și au adus un succes de zile mari pentru Acces Direct, însă telenovela lor a luat sfârșit. Totuși, Vulpița și Viorel vor deveni părinți, ceea ce înseamnă că au de ce să fie fericiți. Veronica radiază de când a aflat că va deveni mămică și este foarte mândră de ea.

Vulpița, mândră în postură de viitoare mamă

Vulpița și Viorel sunt foarte fericiți de când au aflat că vor deveni părinți. Viorel a fost cel care a făcut marele anunț la TV, printr-o intervenție în emisiunea care i-a făcut celebri pe cei doi soți. Bărbatul a declarat că Veronica este însărcinată „într-o lună și șapte săptămâni”, fiind probabil copleșit de emoțiile de viitor tătic. El a mai precizat că soția lui a făcut mai multe teste de sarcină pentru a se asigura că vestea este adevărată și că ea s-ar fi confruntat deja cu primele simptome specifice acestei perioade. Vulpița va naște în luna aprilie.

Ulterior, Veronica a publicat o fotografie cu ecografia, prin care le-a demonstrat tuturor că este, într-adevăr, însărcinată. Se pare că statutul acesta nou chiar îi priește Veronicăi, dar se observă și faptul că îi este dor de viața de vedetă de la București, fapt pentru care mai profită uneori de tehnologie și de rețelele de socializare pentru a retrăi momentele de glorie. Îmbrăcată într-o rochie neagră, Vulpița a defilat pentru fani. Burtica de graviduță nu se poate observa încă, deoarece sarcina este încă la început, însă Veronica se comportă ca un adevărat model și cooperează foarte bine cu camera.

Vulpița și Viorel s-au întors la țară, unde petrec mai mult timp cu fetița lor. Cei doi se ocupă mai mult cu treburile gospodărești și nu mai sunt la fel de relaxați ca la București. De curând, au fost surprinși în căruță, obosiți și îmbrăcați decent, ca pentru muncă. Reacția lor a fost una agresivă. Vulpița s-a ascuns, iar Viorel a sărit la bătaie.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top