Connect with us
Dan Capatos la cuțite cu Andreea Marin - Ce s-a întâmplat între cei doi

Monden

Dan Capatos la cuțite cu Andreea Marin – Ce s-a întâmplat între cei doi

Dan Capatos și Andreea Marin sunt în război!

UN NOU RĂZBOI ÎN SHOWBIZ! Dan Capatos și Andreea Marin, una dintre cele mai apreciate femei din televiziunea românească, au ajuns la cuțite după ce prezentatorul de la Antena 1 a relatat un moment care a avut loc în urmă cu mai mulţi ani și care a aprins scânteia conflictului dintre cei doi.

Jurnalistul în vârstă de 44 de ani a dezvăluit motivul pentru care s-a certat cu Andreea Marin:

“Prezentam o emisiune de monden pe vremea aceea. A venit Andreea Marin la noi la platou şi noi am luat-o şi am filmat-o de când a venit,, până a intrat în platou, emisiunea în sine şi apoi la plecare, pentru că doreau şi colegii de la Observator să facă o ştire cu treaba asta.Doar că, în momentul în care Andreea a intrat în platou, ea s-a împiedicat şi a căzut.

După acest eveniment, ea mi-a spus Dane, nu cumva să apară aşa ceva la televizor, iar eu mi-am dat cuvântul de onoare că nu o să se întâmple. S-a terminat emisiunea, am condus-o la maşină , iar apoi m-am întors în redacţie, nu o să uit niciodată, şi mă uit pe ecrane şi văd căzătura Andreei.

M-am dus repede la colegi şi le-am spus că i-am promis că nu o să apară căzătura, iar ei mi-au replicat Las-o, că nu o să se supere că a căzut la fel ca în clipul lui Ştefan. Apoi a sunat-o toată lumea, dar nu a vrut să înţeleagă faptul că eu nu am avut nicio vină”, a povestit Dan Capatos, potrivit bugetul.ro.

Continue Reading
You may also like...

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top