Connect with us
"De ce trăim o iubire interzisă?" Mesajul lui Carmen de la Sălciua, după despărțirea de Culiță Sterp

Monden

„De ce trăim o iubire interzisă?” Mesajul lui Carmen de la Sălciua, după despărțirea de Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua a divorțat de Culiță Sterp, iar acum lansează o nouă melodie în care vorbește despre iubire.

Dupa ce a dat lovitura cu „Mama unde esti te strig”, cu care a stabilit primul ei record pe Youtube, piesa cu care a acumulat in doar o saptamana de la lansare peste 2 milioane de vizualizari, iar in doar o luna a strans peste 7 milioane de vizualizari, Carmen de la Salciua lanseaza o noua piesa ce se anunta un real succes.

Astazi, Carmen de la Salciua, ne cucereste din nou, in stilul ei caracteristic, si ne aduce o piesa plina de emotie, care fascineaza si ajunge la sufletele fiecaruia dintre noi.

Povestea despre iubirile imposibile, care o inspira pe artista de aceasta data, sunt traite intens in fiecare vers din noua piesa a artistei, intitulata sugestiv „De ce trăim o iubire interzisă?” şi este realizată din suflet pentru fanii săi.

Să trăieşti o iubire interzisă este pe cât de palpitant şi de frumos, pe atât de consumator de energie. Trăieşti momentul, bucurându-te de  fiecare clipă petrecută în braţele persoanei iubite, ştiind că poate fi ultima. Nu există sfat bun sau rău, nu există soluţie şi nu există vreun leac miraculos.

Pe anumiţi oameni îi întâlnim pentru a ne rămâne alături pentru tot restul zilelor, iar pe alţii îi întâlnim doar pentru a-i iubi. Anumiţi oameni vor face parte din viaţă noastră pentru totdeauna, iar alţii vor fi doar în trecere.

Despre asta este vorba in noua piesa a artistei „De ce trăim o iubire interzisă?”.

Ce spune Carmen de la Sălciua despre noua sa piesă

„Dragii mei, asa cum v-am promis aici aveti noul meu videoclip! „De ce trăim o iubire interzisă?” este o piesă de stare, este o piesă extrem de sensibilă, este o piesă despre tot ceea ce înseamnă dragoste imposibilă…

Fie că este povestea din afara cuplului a unei femei căsătorite sau a unui un bărbat căsătorit, despre oameni care se iubesc din categorii sociale opuse, despre oameni care iubesc deși este o diferență majora de vârstă între ei… despre tot ce înseamnă interzis in iubire!

Sper sa va placa piesa si sa o distribuiti in numar cat mai mare.

Vreau sa multumesc echipei care a facut posibil acest proiect: incepand cu bunul meu prieten Florin Nek, cel care s-a ocupat de orchestratia piesei, Leo, Bogdan si Dani pentru filmarea videoclipului, multumesc Isaila Cosmin pentru ajutor si Atv-ul din clip, multumesc actorilor din clip: Catalin Benghea, Mădălina Sacelean ,bunei mele prietene Adriana Niculut si micutei Antonia (o minune de fetița).

Multumesc pentru tinute Atelier Nagun, Nissa, Elisabeta Franchi, Alecsa Amza pentru make-up, si Mirabela Busaga pentru coafura.

Si nu in ultimul rand Dnului Viorel Isaila și nevestei dansului, care ne-au pus la dispozitie pensiunea „La Viorel” din Sibiu.

Iar voua dragilor va multumesc pentru tot ce faceti pentru mine si va promit multe surprize placute! Sustinerea voastra conteaza foarte mult pentru mine. Va pup cu mare drag!”, a declarat Carmen de la Salciua.

Piesa „De ce trăim o iubire interzisă?” este produsa de Florin Nek, versurile sunt scrise de Carmen de la Salciua, iar videoclipul este regizat de Leo, Bogdan si Dani, dupa scenariul artistei.

Citește și: Culiță Sterp, în doliu. Cântărețul i-a anunțat decesul în urmă cu scurt timp

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top