Connect with us
Detaliul inedit observat de Maria Dragomiroiu după moartea Ionelei Prodan: "Vremea aceasta...

Monden

Detaliul inedit observat de Maria Dragomiroiu după moartea Ionelei Prodan: „Vremea aceasta…

Maria Dragomiroiu a observat un amănunt interesant legat de ziua în care Ionela Prodan a murit. Cântăreața de muzică populară resimte dispariția prietenei sale și se simte tristă după acest deces.

“Luni, în ziua în care Ionela Prodan a plecat dintre noi a fost o zi tristă. O zi tristă atât prin pierderea pe care a suferit-o România, dar, după cum s-a văzut, a fost tristă și afară. Vremea aceasta a continuat și în zilele care au urmat,” a remarcat Maria Dragomiroiu, conform Spynews.

Ionela Prodan va fi înmormântată joi la cimitirul Bellu din București.

Ceremonia funerară va fi oficiată de opt preoți, unul dintre care este adus de Elena Merișoreanu, prietena cea mai bună a Ionelei Prodan.

Familia regretatei artiste a decis să amplaseze boxe, atât în interior cât și în exterior, pentru ca toți cei veniți să o conducă pe ultimul drum să poată asculta impresionanta slujbă.

Ionela Prodan a murit la vârsta de 70 de ani, luni, la spitalul Elias. cântăreața de muzică populară suferea de o formă de cancer pancreatic.

Oana Roman, detalii despre ceremonia funerară a Ionelei Prodan

Oana Roman, prietenă cu Anamaria Prodan, a mers la capela unde se află trupul neînsuflețit al mamei acesteia și a dat detalii despre tristul eveniment.

„Mă cunosc cu Anamaria Prodan şi cu Anca de când eram copil, am învăţat la aceeaşi şcoală şi ne vedeam des. Ne ştim de mulţi ani şi am multe amintiri cu ele, am fost în vacanţă cu Ana şi era normal ca azi să fiu alături de ea.

Nu mi-am permis să sun când Ionela Prodan era în spital. M-a impresionat decenţa şi bunul simţ cu care totul este organizat la faţa locului.

Pentru că nu s-a făcut circ şi totul este organizat, ne-am putut reculege în linişte la căpâtâiul doamnei Prodan. Ana era foarte afectată, am vrut să o ajut să se descarce un pic. 

Am făcut-o să verse câteva lacrimi pentru ca ea să se descarce, a fost un moment care ne-a apropiat mai mult”, a spus Oana Roman, la „Răi da` buni”.

1 Comment

1 Comment

  1. Diana

    2018-04-19T13:01:48+03:00 at 13:01

    Citez:”Oana Roman, prietenă cu Anamaria Prodan, a mers la capela unde se află trupul neînsuflețit al acesteia și a dat detalii despre tristul eveniment.”
    .. Voi judecați când scrieți?!!!
    Păi din enunțul vostru se înțelege clar că Anamaria Prodan e moarta!
    Vai de capul vostru și de ziarul sau site-ul vostru!!
    Bine ar fi sa va dea aia in judecată pt.dezinformare!
    Așa poate va obliga sa gândiți!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top