Connect with us
Diana Belbiță are probleme grave de sănătate: „Mințeam medicul..."

Monden

Diana Belbiță are probleme grave de sănătate: „Mințeam medicul…”

La mai bine de o lună după ce a ieșit din competiția Exalton, Diana Belbiță a dezvăluit că are în continuare probleme de sănătate.

Fiind luptătoare de MMA, Diana nu a putut începe antrenamentele cu antrenorul său, Sandu Lungu. Din această cauză, aceasta nu știe când va mai putea lupta.

„Nu știu dacă voi putea lupta foarte curând pentru că accidentările din Exatlon sunt „adevărate”, pentru cine se îndoiește de asta. Eu am încă probleme la genunchi, la tendon și din cauza asta nu pot să mă antrenez cum trebuie.

Citește și: Caută exatlon Cătălin Cazacu, dezvăluiri despre ce nu s-a văzut la TV la Exatlon. Ce spune despre Vladimir Drăghia25 05 2018 Cum au reacționat fanii Exatlon după ce Vladimir Drăghia a câștigat marele premiu

Am jucat în ultimele două – trei săptămâni ale mele la Exatlon accidentată. Și deși medicii îmi spuneau că trebuie să iau pauză, eu voiam să intru pe traseu. Mințeam mereu medicul că nu mă doare, că mă simt bine. Chiar ajunsese doctorul să spună că e un miracol că m-am vindecat atât de repede.

Eu însă mințeam pentru că îmi doream să intru pe traseu”, a mărturisit Diana Belbiță pentru wowbiz.ro.

Imediat după ce a ieșit din concurs, Diana a dezvăluit cum a trăit experiența Exatlon.

Belbiță a vorbit despre ce se întâmplă la Exatlon, dar și despre colegii săi din echipa Faimoșilor, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu.

Citește și: Cătălin Cazacu, dezvăluiri despre ce nu s-a văzut la TV la Exatlon. Ce spune despre Vladimir Drăghia
„În prima parte nu am mâncat nimic. Am fost atât de tristă că am ieșit, încât nu am avut poftă de mâncare. După, am mâncat niște ciocolățele. Nu pot râcă pentru ce s-a întâmplat și nu o să pun la suflet.

Sunt convinsă că după ce se termină totul o să ne întâlnim și o să ne simțim bine împreună. După ce stai 3 luni cu oamenii ăștia, nu ai cum să nu legi prietenii. Regret că am ieșit, mi-aș fi dorit să mai rămân. A fost greu că am ieșit cu mici discuții”, a spus Diana Belbiță.

Luptătoarea a vorbit și despre eliminarea surprinzătoare a Dianei Bulimar și a precizat că Exatlon nu este regizat

„Plecarea lui Didi și a mea a fost un ȘOC, dar tot ce se întâmplă la Exatlon e real 100%. Acolo nu este nimic regizat. Nici nu are ce să fie regizat. Ce se vede la televizor, aia e tot ce aveam”, le-a explicat ea fanilor.

Diana a vorbit atunci și despre Cătălin Cazacu și Giani Kiriță, cei cu care a avut divergențe înainte de a părăsi competiția. Ea a spus că și-ar dori să vadă faza de final când Cătălin și Giani au lăcrimat pentru plecarea ei.

„Nu am apucat să văd faza de final când Cătă și Giani au plâns. Probabil a fost un șoc și pentru ei, chiar dacă eu le-am spus de pe zi că voi plecă acasă”, a dezvăluit Diana Belbita.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top