Connect with us
Din păcate, a murit. Gabriela Cristea a primit vestea tristă la TV

Monden

Din păcate, a murit. Gabriela Cristea a primit vestea tristă la TV

Gabriela Cristea a primit o veste tristă în emisiunea sa.

Realizatoarea emisiunii Te iubesc de nu te vezi a aflat cu durere că unul dintre concurenții de la show-ul matrimonial a încetat din viață.

Gabriela Cristea și-a stăpânit cu greu lacrimile, în timpul emisiunii, în momentul în care a aflat că domnul Nicu a murit.

Reporterul show-ului, Florin, a stat de vorbă cu doamna Elena, care i-a fost alături acestuia timp de două luni.

„Duminică l-am internat pe Nicu, nu era așa grav…astăzi la ora 6 a murit.. pur și simplu, nu ne explicăm nicicum. Asta e viața…doctorii au spus că oricum era spre sfârșit, oricum ar fi fost, nu am ce să spun mai mult. Familia nu este de acord să mai fie difuzat și o să vorbim foarte puțin…

Ce să facem, am fost acolo, l-am văzut, nu era schimbat la față, zici că trăiește.

Am vorbit azi-dimineață cu el și mi-a zis să vin neapărat la spital, dar am ajuns târziu, la 7, fiica lui a fost acolo și a văzut când a murit, eu nu am apucat să văd. În orice caz, atât i-a fost, e foarte greu” , a spus doamna Elena la emisiune.

Mesajul Gabrielei Cristea pentru fetița sa, în ziua în care aceasta face un an

Gabriela Cristea este în culmea fericirii. Victoria, fata ei și a lui Tavi Clonda, împlinește un anișor, ocazie cu care aceasta a avut de transmis un mesaj emoționant.

„Anul trecut am avut privilegiul să trăiesc cea mai frumoasă, caldă, bucuroasă, așteptată, dorită zi din viața mea. În momentul când te-ai lipit de mine, am știut că nimic nu a fost prea greu din ceea ce am trăit până atunci, a fost doar calea ce mă îndrepta către ține. Azi mă uit cu dragoste, bucurie și speranța la ține.

Îți mulțumesc pentru toate lecțiile din anul asta, îți mulțumesc pentru tot. La mulți ani, Victoria! La mulți ani, margotzica noastră iubita! #victorienii’, a transmis Gabriela Cristea, pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea și soțul ei îi vor rupe turta fetiței lor, în acest weekend. La eveniment vor participa aproximativ 40 de persoane. Turta nu va fi filmată, însă Gabi promite că o să fie poze. Mai mult, vedeta a decis să renunțe la tradiții.

Citește și: Decizie surprinzătoare a Gabrielei înainte de nunta cu Tavi

1 Comment

1 Comment

  1. Piața Romana

    2019-03-05T20:44:58+02:00 at 20:44

    Productii criminale si nu numai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top