Durere fără margini! Cristian Țopescu a plecat dintre noi de ziua fiului său!

La doar câteva ore de când s-a aflat că marele comentator sportiv s-a stins din viață, noi detalii apar despre Cristian Țopescu.

Vestea a căzut ca un fulger pentru toți cei care l-au cunoscut și i-au iubit vocea inconfundabilă. Iar momentul este cu atât mai dureros.

Citește și: Cea mai bună prietenă a lui Cristian Țopescu: „M-am uitat pe tavan singură 10 minute”

Fostul comentator sportiv a murit chiar de ziua de naştere a fiului său, Cristi Ţopescu, băiatul pe care îl are din a doua căsătorie, cu Rosemarie.

Citește și: De ce a fost dat afară Cristian Țopescu de la TVR. Chiar Elena Ceaușescu a dat ordinul

Pe reţelele de socializare curg mesaje de condoleanţe pentru cei trei copii ai lui Cristian Ţopescu.

„Mă pregăteam să-i spun La mulţi ani lui Cristi, azi fiind ziua lui.. în schimb, îi spuneam Condoleanţe. Ce tristeţe şi durere. 🙁 / Mare pierdere / Condoleanţe! / Dumnezeu să îl odihnească! / Mare comentator. Odihnească-se în pace„, sunt câteva dintre sutele de mesaje apărute pe pagina lui Cristi Ţopescu.

TVR a anunțat că trupul neînsuflețit al fostului comentator va fi depus în Studioul 2 al TVR

„Televiziunea Română regretă dispariţia lui Cristian Ţopescu, vocea sportului românesc. Trupul marelui om de televiziune va fi depus joi, 17 mai, în Studioul 2 al TVR, iar cei care doresc să îşi ia rămas bun de la Cristian Țopescu pot veni în intervalul 11.00-19.00”.

Foștii sportivi deplâng pierderea lui Cristian Țopescu

Andreea Răducan, campioană olimpică şi mondială la gimnastică:

„Am crescut cu vocea dumnealui urmărind competiţiile de gimnastică. La vremea aceea nu mă gândeam că peste câţiva ani voi fi eu cea ale cărei exerciţii vor fi comentate de către domnul Ţopescu, pentru ca mai apoi să am posibilitatea de a comenta alături de dumnealui. Un om excepţional”.

Ion Ţiriac, om de afaceri, fost tenismen: „Un om mare, un mare scriitor, un cronicar şi un jurnalist de excepţie. Dumnezeu să-l odihnească pe acest mare român!

Cristian Gațu, fost director FRH: „Un comentator precum Cristian Țopescu se naște o dată pe mileniu”.

Cristian Ţopescu a murit astăzi, 15 mai, la vârsta de 81 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.

Foto: Hepta.ro

loading...
Loading...
Sursa: Huff.ro
Data publicării: 15 mai. 2018
Scris de , în Monden
Comentarii