Connect with us
Elena Ploieșteanu, dezvăluiri cutremurătoare despre pierderea fiului: „Nu a plecat până când...”

Monden

Elena Ploieșteanu, dezvăluiri cutremurătoare despre pierderea fiului: „Nu a plecat până când…”

La aproape două luni după ce și-a pierdut fiul, Nelu Ploieșteanu a vorbit despre cel mai cumplit moment din viața sa: cel în care și-a dus băiatul pe ultimul drum.

Elena, soția artistului de muzică de petrecere, este la fel de afectată. Femeia care l-a îngrijit pe Mihăiță simte și acum prezența fiului în casă și nu își poate reveni.

„Ştim că o să se întâmple, dar nu acum şi nu aşa. O banală răceală, iar imunitatea lui era zero. Ultima dată ne-am dus la vizită… că ne duceam în fiecare miercuri şi apoi ne-au trimis la spital. Ea a stat o lună de zile în spital„, a relatat Nelu Ploieşteanu.

Citește și: Prima apariție a lui Nelu Ploieșteanu, după ce și-a pierdut fiul: „Dacă avea o altfel de îngrijire…”

La rândul său, Elena Ploieșteanu a vorbit despfre clipele petrecute în spital. Femeia susține că fiul său nu a fost tratat corespunzător și acest lucru i-a adus sfârșitul.

„M-am dedicat lui şi pentru mine era o obişnuinţă, eu eram fericită şi toată familia noastră. Eu găteam, eu stăteam mereu cu el, copiii îmi aduceau medicamente. Era un copil cu intelectul foarte bun, eu comunicam cu el şi ştiam tot. El nu s-a născut aşa, un vaccin la o lună şi jumătate l-a adus în starea asta.

Citește și: Nelu Ploieșteanu nu-și mai revine după ce și-a pierdut fiul. Ce spun apropiații

Nu am mai găsit fişa medicală şi nimeni nu mi-a dat nicio explicaţie. El s-a născut cu nota 10 sau 9. Aşa a fost… nu acuz pe nimeni, dar nu a fost tratat corespunzător! Nu şi-a dat interesul, un copil când te internezi cu el… infecţia a avansat în spital, dar nu mi-l mai întoarce nimeni înapoi.

Am simţit ceva rece în spatele meu după ce l-am înmormântat, îl rog să se întoarcă că îmi este dor de el. Eu ştiu multe, dar Dumnezeu va plăti când va veni timpul. Nu a plecat până nu m-a împăcat cu tatăl lui.” a spus Elena Ploieşteanu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top