Connect with us
Este Andra Măruță însărcinată? Ce au observat fanii într-o poză

Monden

Este Andra Măruță însărcinată? Ce au observat fanii într-o poză

În ultima vreme au tot început să circule în presă informații potrivit cărora Andra Măruță ar fi din nou însărcinată. Cântăreața are deja doi copii alături de realizatorul TV Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță și Andra au fost la o petrecere de botez, prilej cu care artista a purtat o ținută extravagantă. Prezentatorul de la Pro TV a postat o fotografie, la descrierea căreia a pus o simplă inimioară.

Fanii au sărit imediat să comenteze imaginea postată de Cătălin Măruță și l-au întrebat pe prezentator dacă Andra este într-adevăr gravidă sau dacă „de vină” e rochia.

Un cuplu frumos, ce mi-e drag. Vine barza cumva, sau rochița Andrei creează o iluzie optică?”, „Andra, ai burtică de graviduță?”, „Mai așteptați un copil sau mi se pare?”,.

„Vine barza???”, „Vei fi tătic? Felicitări!”, „Andra, vine al treilea? Să vină sănătos!”, „Însărcinată?”,„ Cât de frumoși sunteți!”, au fost câteva dintre comentarii.

Cătălin și Andra Măruță, nași pentru nepoata lui Piedone

Până acum, însă, nici Cătălin și nici Andra nu au vrut să comenteze zvonurile conform cărora ar urma să mai aibă un copil.

Andra și Cătălin Măruță au devenit nași de botez din nou în acest weekend. Duminică, 29 iulie, fetița lui Vlad Popescu, fiul fostului primar Cristian Popescu Piedone, și a frumoasei sale soții a fost creștinată la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou, unul dintre cele frumoase lăcașe de cult din Capitală.

Nașii, Andra și Cătălin Măruță, i-au dăruit micuței Antonia Maria o rochie tare elegantă roz,  pantofiori și pampon – desigur, asortate.

“(…) a avut botezul nepotica mea, Antonia. Ii doresc sa fie sanatoasa si fericita, iar nasilor le doresc sa le dea Dumnezeu tot ce isi doresc, pentru ca sunt oameni si prieteni deosebiti” este mesajul scris de Cristian Popescu Piedone pe contul său de Facebook.

Citește și: Cătălin Măruță se întoarce la prima dragoste. Mesajul prezentatorului

1 Comment

1 Comment

  1. dumitru

    2018-07-31T20:33:13+03:00 at 20:33

    O fi observat si tolomacul!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top