Connect with us
Fiul lui Busu, mesaj dur pentru tatăl său: „Te-ai speriat și ți-ai luat tălpășița...”

Monden

Fiul lui Busu, mesaj dur pentru tatăl său: „Te-ai speriat și ți-ai luat tălpășița…”

Florin Busuioc Jr., fiul prezentatorului Florin Busuioc de la Pro TV, cunoscut ca Busu, a compus o melodie sfâșietoare, prin care îi transmite părintelui său, cât de mult suferă.

După despărțirea de mama primului său fiu, Florin Busuioc, fiul lui Busu, și-a refăcut viața cu o altă femeie, cu care are două fetițe.

Prezentatorul TV a dezvăluit în trecut unde a greșit în tinerețe și ce ar fi trebuit să facă mai des.

Citește și: Busu a rupt tăcerea despre Neti Sandu: „Nu mai pot. O să bag mâna și o să o trag bine de păr”. Ce pățește de ani de zile din cauza ei:

„M-am însurat când eram la Piatra Neamț. Nu știu ce mi-a venit atunci, m-am îndrăgostit, m-am însurat, am făcut copil, m-am speriat și am fugit. Mi-a părut rău, sigur că da. Mă urmărește și acum gestul acesta. Chiar am o problemă cu mine legată de povestea asta”, a povestit prezentatorul în trecut.

Din prima căsnicie a apărut Florin Jr., care acum este un tânăr pasionat de muzică. Acesta a compus chiar și o piesă pentru părintele cu care nu a avut o relație prea apropiată.

Melodia se numește „Tată, de ce?” și versurile reprezintă un mesaj pentru părintele său, care nu i-a fost alături.

Asta e lumea mea

E conturată prin durere
Se putea evita,
Atâta timp cât și ție îți pasă.
Se poate repara doar dacă vom încerca.

Nu am întrebări, așa cum te-ai aștepta
Știu, te-ai speriat și ți-ai luat tălpășița
Ai crezut că timpul le va rezolva”, sunt versurile fiului lui Busu.

Fetițele lui Busu știu despre fratele lor

Florin Busuioc s-a recăsătorit peste mulți ani de la prima căsnicie, cu o fosta studenta a sa, Lili, cu care are două fetițe, Catinca și Natalie.

„Am avut discuții foarte, foarte cinstite legate de fratele lor. Nu-l cunosc, nu l-au întâlnit încă, dar știu despre el, știu despre ce e vorba. Nu am ascuns chestia asta. N-a fost niciodată un secret. Și Catinca și Natalie au înțeles, le mai aud cum spun câte unei colege “eu mai am un frate care nu e aici în București”. E ceva normal, face parte din viața mea.”, a dezvăluit Busu într-un interviu la radio.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top