Connect with us
Florin Călinescu o critică pe Carmen Dan după scandalul cu numerele de înmatriculare anti-PSD

Monden

Florin Călinescu o critică pe Carmen Dan după scandalul cu numerele de înmatriculare anti-PSD

Florin Călinescu a criticat-o pe Carmen Dan, ministrul de Interne, după cazul șoferului cu numere de înmatriculare anti-PSD, care a fost lăsat fără numere și fără permis.

În stilul său caracteristic, Călinescu a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care ironizează PSD și pe Carmen Dan, pentru măsura luată contra șoferului cu autoturismul înmatriculat în Suedia.

„Carmensita, mi amor… am un deosebit respect pentru poliție. Bine, nu pentru asta a ta, adică a lu’ Livulica. Respectul meu e pentru cei care trudesc cu adevărat în slujba cetățeanului.

Acum, «muie», în limba care a generat acest neologism, nu semnifică, din prima, sex oral.

De o parte sau de altă. înseamnă «față», «chip», «gură». Cam așa ceva. Dar dacă ibovnicul pesedistelor, Livulică, crede că «muie» înseamnă doar să se presteze sex oral, nu e ok.

Nu pot fi de acord să nu aram pământul și să nu îl însămânțăm în acest sens, să nu înmatriculăm mașini și, în general, să tragem în penal orice muie care poate aduce progres omului, omenirii și omeniei.

Pentru că muia, ca sex oral, aduce bunăstare. Veselie. Creștere economică. Demografică. Pace. Etc. etc. Deci, Carmensita și dragi polițiști, terminați cu ipocrizia.

Nu faceți din «muie PSD» o chestiune penală. Ea face subiectul și președinției și opoziției și a minorităților. Face parte din cultură omenirii și a patrimoniului universal.

Singurul liant între economii, religii, sisteme politice. E patrimoniu ONU”, a scris Florin Călinescu pe Facebook.

Citește și: Ce spune Poliția Română despre scandalul cu șoferul cu numere de înmatriculare anti-PSD

Citește și: Motivul pentru care Marian Godină a renunțat la Poliția Rutieră! ”Lucrurile nu mai erau corecte…”

5 Comments

5 Comments

  1. aura vasile

    2018-08-04T14:09:48+03:00 at 14:09

    ZIIIIIIIIIII CALINESCU SI TRAGE APAAAAAAAAAAAAAAA

  2. ANA VASILE

    2018-08-04T14:02:44+03:00 at 14:02

    CALINESCU A FOST UN IIDIOT TOATA VIATA LUI INJURA SI JIGNESTE PE TOTI SI UITE CA D-ZEU IL BATE MEREU DAR NU-SI DA SEAMA CA NU ARE MINTEEEEEEEEEEEEE

  3. nistor gh

    2018-08-04T13:15:35+03:00 at 13:15

    Tara aceasta nu a suferit nici odata din lipsa de mascarici. Mai Calinescule, nu crezi ca te-a batut Dumnezeu destul. Mai vrei, o sa ai in scurt timp.

  4. Iustinian Pascal

    2018-08-04T11:15:17+03:00 at 11:15

    Esti ca de obicei cam slabut cu duhu Florine.

  5. un_admirator

    2018-08-04T02:41:49+03:00 at 2:41

    De exemplu, ipocritule de Calinescu, daca ar scrie toti politistii pe masinile lor (nu ca numere de inamtriculare, ci sub forma de bennere) MUIECALINESCULE, ce-ai zice? Ar fi o treaba buna? Te-ar cunoaste lumea mai bine, ar vedea ce ai merita mereu si nici nu te-ai supara, ca doar atata muie inseamna bunastare pentru tine si toata breasla ta, nu?! Si, nici nu te-ai oftica asa de mult (ca te stiu om de comitet de glumite), poate nu te-ai supara deloc, de ce, pentru ca zic ca ti-ar face placere sa ai atata admiratie de la toata politia romana pe care o adori si-o respecti. Bine, o excludem pe aia a lu’ Liviulica… doar ce ramane! OK?!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top