Florin Călinescu o critică pe Carmen Dan după scandalul cu numerele de înmatriculare anti-PSD

31.07.2018
Florin Călinescu o critică pe Carmen Dan după scandalul cu numerele de înmatriculare anti-PSD

Florin Călinescu a criticat-o pe Carmen Dan, ministrul de Interne, după cazul șoferului cu numere de înmatriculare anti-PSD, care a fost lăsat fără numere și fără permis.

În stilul său caracteristic, Călinescu a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care ironizează PSD și pe Carmen Dan, pentru măsura luată contra șoferului cu autoturismul înmatriculat în Suedia.

„Carmensita, mi amor… am un deosebit respect pentru poliție. Bine, nu pentru asta a ta, adică a lu’ Livulica. Respectul meu e pentru cei care trudesc cu adevărat în slujba cetățeanului.

Acum, «muie», în limba care a generat acest neologism, nu semnifică, din prima, sex oral.

De o parte sau de altă. înseamnă «față», «chip», «gură». Cam așa ceva. Dar dacă ibovnicul pesedistelor, Livulică, crede că «muie» înseamnă doar să se presteze sex oral, nu e ok.

Nu pot fi de acord să nu aram pământul și să nu îl însămânțăm în acest sens, să nu înmatriculăm mașini și, în general, să tragem în penal orice muie care poate aduce progres omului, omenirii și omeniei.

Pentru că muia, ca sex oral, aduce bunăstare. Veselie. Creștere economică. Demografică. Pace. Etc. etc. Deci, Carmensita și dragi polițiști, terminați cu ipocrizia.

Nu faceți din «muie PSD» o chestiune penală. Ea face subiectul și președinției și opoziției și a minorităților. Face parte din cultură omenirii și a patrimoniului universal.

Singurul liant între economii, religii, sisteme politice. E patrimoniu ONU”, a scris Florin Călinescu pe Facebook.

Citește și: Ce spune Poliția Română despre scandalul cu șoferul cu numere de înmatriculare anti-PSD

Citește și: Motivul pentru care Marian Godină a renunțat la Poliția Rutieră! ”Lucrurile nu mai erau corecte…”