Connect with us
Fosta soție a lui Răzvan Simion reacționează după despărțirea acestuia de Lidia Buble

Monden

Fosta soție a lui Răzvan Simion reacționează după despărțirea acestuia de Lidia Buble

Fanii cuplului Răzvan Simion- Lidia Buble sunt în șoc după ce prezentatorul a anunțat că se desparte de frumoasa cântăreață. El a dat de înțeles că este de vină pentru această ruptură, însă multă lume se întreabă care a fost de fapt reala problemă. bineînțeles, în discuțiile fanilor apare și fosta nevastă a lui Răzvan. Deși ea a ales să fie discretă și să nu facă niciun comentariu, internauții au descoperit totuși că ea a avut o primă reacție care dă foarte multe de înțeles.

Fosta soție a lui Răzvan Simion reacționează după despărțirea acestuia de Lidia Buble

Răzvan a anunțat că el și Lidia nu mai formează un cuplu și vor porni într-o călătorie de regăsire a sinelui, însă pe căi separate. Mesajul postat pe rețelele de socializare este unul foarte emoționant, care a topit inima fanilor care își doreau să îi vadă pe cei doi împreună.

Era clar că lucrurile nu sunt tocmai bune între Răzvan și Lidia din clipa în care cei doi au încetat să se mai urmărească reciproc pe rețelele de socializare. Totuși, multă vreme niciunul din ei nu a dorit să facă comentarii despre acest subiect. Se pare că Răzvan totuși și-a luat inima în dinți și nu a mai rezistat. A scris frumos cum că nu i-a oferit Lidia fericirea pe care o merita și nu știut ce să facă cu toată dragostea pe care aceasta i-a oferit-o.  Până acum artista nu a răspuns la acest msaj, însă fosta soție a prezentatorului a avut o primă reacție foarte subtilă.

Mulți au interpretat că Diana a dorit să transmită un mesaj printr-o postare în care apar mai multe cărți de pe noptiera ei. Una dintre acestea se numește ”Sfârșitul e mereu aproape”. Fanii cuplului Simion- Buble au considerat că acestă postare venită chiar acum nu este întâmplătoare.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top