Gheorghe Turda iubește din nou! Cine este femeia de care s-a îndrăgostit: „Am spus DA”

24.04.2018
Gheorghe Turda iubește din nou! Cine este femeia de care s-a îndrăgostit: „Am spus DA”

La aproape doi ani de când s-a despărțit de mama Alinei Pușcaș, Lucia Lazăr, Gheorghe Turda iubește din nou.

Iubita artistului de muzică populară este tot o cântăreață, care i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă de Sfântul Gheorghe.

Între Gheorghe Turda (70) și Nicoleta Voicu (47) este o diferență de 23 de ani, care, însă, nu a stat în calea iubirii lor.

Relația a fost ținută departe de ochii lumii, mai ales având în vedere că amândoi au traversat momente mai puțin plăcute, din punct de vedere romantic.

Nicoleta a trecut printr-un divorț, în timp ce Gheorghe Turda, care avusese o relație cu mama Alinei Pușcaș, a fost pus față în față în 2016 cu un eșec sentimental.

Chiar Nicoleta Voicu este cea care a făcut publică relația.

„Va ști lumea ce, deocamdată, știm doar… noi!

Octombrie, 25 octombrie.

Iubirea s-a născut în… toamnă.

Și-au trecut zile, multe zile. Și zilele s-au făcut luni.

Mesaje, apeluri si dorința de a spune ” Da!”.

Nu acel da din fața stării civile, ci acel „Da!” de a fi împreună. (…) Am lăsat lumea in… lumea ei și mi-am urmat destinul.

Am spus „Da!”, vreau sa fiu fericită!

Și am dat curs IUBIRII mele.

N-a fost ușor și nici nu este.

Dar va ști lumea ce, deocamdată, știm doar… NOI.

La mulți ani, iubire! Știi că iubirea schimbă tot?!” a fost o parte din mesajul transmis de Nicoleta Voicu, pentru Gheorghe Turda.

  Imediat după despărțirea de Lucia Lazăr, artistul a dezvăluit ce s-a întâmplat între ei

„Din 24 de ore, 12 ore mă ţăcănea la cap ca o moară stricată. E o femeie extrem de posesivă, îmi cerea socoteală pentru absolut orice. Nu mai suportam, mă îmbolnăvea. Pe 20 iulie, de Sfântul Ilie, i-am spus să-mi predea cheia casei şi să-şi facă bagajul.

Am fost foarte liniştit, chiar eu am dus-o cu maşina în ziua respectivă la casa ei. Doamne, multumescu-Ţi că am scăpat de beleaua de pe cap- asta spun în fiecare zi. Habar nu aveţi cum e femeia aceasta cu zâmbet inocent. Cum să spună că beau?!

Eu de trei ani şi jumătate nu mai beau, pentru că am tratament, eu nu am fost niciodată prieten cu paharul pentru că funcţia şi gradul nu mi-au permis să mă compromit”, a mai spus Turda.

Artistul a spus că se aşteaptă ca fosta iubită să vorbească în continuare urât la adresa lui, însă nu o să-i răspundă. ”Dacă unii aruncă cu pietre, eu o să arunc cu pâine”!