Connect with us
Giuliano Stroe sau Micul Hercule este greu încercat! Are grave probleme de sănătate

Monden

Giuliano Stroe (Micul Hercule) este greu încercat! Ce probleme de sănătate are

Giuliano Stroe a devenit cunoscut după ce a fost desemnat „cel mai puternic băieţel din lume” şi a primit supranumele de Micul Hercule.

Anii au trecut, iar astăzi Giuliano este un adolescent în toată firea. Micul Hercule vrea să facă o carieră din sport. Astfel că se antrenează la un club profesionist de box.

După un consult medical, părinții au primit o veste grea din partea doctorilor spanioli.

Se pare că dezvoltarea micuțului nu corespunde cu cea a unui copil normal. Micul Hercule, așa cum a fost poreclit în România, are ”grave probleme la nivelul dezvoltării musculare și osoase”.  Tatăl lui Giuliano a fost speriat de spusele specialiștilor și a mai rărit antrenamentele de forță cu fiul său și a trecut la box.

În 2009 a intrat în Cartea Recordurilor cu o prestaţie uimitoare: a mers 10 metri în mâini, cu o greutate între picioare.

Citește și: „Micul Hercule” a devenit de nerecunoscut! Ce se întâmplă acum cu mușchii lui

Și veștile proaste parcă nu se mai opresc! Ce veste proastă a mai primit Giuliano Stroe

Micul Hercule trece printr-un alt necaz destul de mare. Băiatul ar putea fi obligat să renunțe la școală, pentru că microbuzul școlar cu care face naveta nu mai primește benzină din partea autorităților locale.

„De vreo două-trei săptămâni încoace, microbuzul școlar nu mai face tura cu copiii care termină la ora 13:00!

L-am întrebat pe domnul director despre această problemă și mi s-a spus că nu sunt bani pentru a face cursa de la ora 13:00, așa că copiii trebuie să aștepte o oră!

La școală, ca să ajungă acasă să mănânce, domnul director manâncă prânzul la ora 14:00 ? Nah.nah…nah.

De fapt, microbuzul școlii ar trebui să facă la ora prânzului trei curse și anume una la 12:00 cu cei care au 4 ore, o cursă la ora 13:00 cu cei care au 5 ore și o cursă la ora 14:00 cu elevii care au 6 ore. Eh! Dragi cetățeni, stimată audiență, primăria comunei Icoana nu mai are bani pentru motorină!”, a scris Iulian Stroe, tatăl micului Hercule, pe Facebook.

1 Comment

1 Comment

  1. olescu marin

    2018-05-28T12:43:17+03:00 at 12:43

    bai frate exact ca pe timpuri stravechi, unde a fost politistul asta pana acum, a fost la razboi, a fost in grota de ce nu a declarat atunci, vine dupa un an si spune ce i o fi spus cineva, sa spui asa suntem satui de astfel de qaranjamente baieti , venoti cu ceva mai credebilnu cu asa ceva sau asa va invata la scoala de politie, ha, ha ,ha.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top