Connect with us
Ilie Năstase și Ioana Simion sfidează vremea. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Monden

Ilie Năstase și Ioana Simion sfidează vremea. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Ilie Năstase și Ioana Simion sunt mai îndrăgostiți ca oricând. Deși au avut câteva probleme în relație, se pare că acestea au rămas doar o amintire. Fostul mare tenismen al României și soția sa au o relație frumoasă, ba mai mult, el o răsfață și îi face toate poftele. Chiar dacă vremea este capricioasă, iar restaurantele sunt închise, Ilie Năstase și-a scos soția la o terasă din Capitală, dar nu oricum, ci cu ținute asortate cu noul bolid al Ioanei, primit în dar de la tenismen.

Ilie Năstase și Ioana Simion, ieșire romantică

Fostul tenismen își răsfață soția și îi face toate poftele. Recent, cei doi au fost surprinși de paparazzi CANCAN la o terasă din Capitală. Pentru această ieșire obișnuită, de altfel, ambii s-au îmbrăcat elegant, cu paltoane gri, care se asortează cu bolidul în valoare de 240.000 de euro al Ioanei.

Este vorba despre o mașina marca Bentley pe care femeia a primit-o în dar de la soțul ei, Ilie Năstase.

Ilie Năstase și Ioana Simion sfidează vremea. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți (SURSA FOTO CANCAN)

Despre Ilie Năstase și Ioana Simion s-au tot făcut speculații cum că nu se înțeleg și ar fi la un pas de divorț. În ciuda zvonurilor cu privire la neînțelegerile dintre cei doi, relația lor a continuat și se pare că este pe un făgaș bun.

Cei doi au grijă să se îmbrace asortat de fiecare dată când ies în casă și sunt foarte tandri unul cu celălalt.

Ilie Năstase se comportă foarte frumos cu soția lui, pe care o răsfață des cu tot felul de daruri scumpe și foarte scumpe. Recent, Ioana a primit din partea soțului – un fost mare tenismen al României, un autoturism marca Bentley în valoare de 240.000 de euro.

În trecut, Ilie Năstase a mai fost căsătorit cu Amalia Năstase și cu Brigitte Sfăt.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top