Connect with us
Florin Busuioc a fost operat din nou! Cum se simte acum prezentatorul

Monden

În ce stare se află acum Florin Busuioc. Anunțul medicilor

Florin Busuioc a suferit un infarct la Craiova și de atunci se află într-o stare gravă.

Prezentatorul rubricii meteo de la Pro TV a fost transferat la Institutul CC Iliescu din București, după ce la spitalul din Craiova i s-a montat un stent.

Doctorul Paul Traşcă, cel care l-a operat pe omul de televiziune, la spitalul din Craiova, este la curent cu ultimele noutăţi despre pacientul său celebru:

 „Domnul Florin Busuioc a depăşit momentul critic. A fost detubat, este conştient şi vorbeşte. Nici nu se pune probleme de a doua operaţie la inimă. Urmează o perioadă de recuperare şi probabil va mai rămâne la secţia ATI. Atât ştiu de la colegii mei de la Bucureşti”, a declarat medicul pentru Click!

Florin Busuioc a suferit un infarct masiv, în urmă cu o săptămână, şi a ajuns de urgenţă la Spitalul Judeţean Craiova, fiind în comă. A fost internat în Clinica de Terapie Intensivă, unde a intrat pe mâna medicilor, iar imediat a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof.Dr. C.C. Iliescu” din Bucureşti.

Echipa care l-a operat pe Florin Busuioc a fost formată din 3 medici: „Este vorba despre un medic rezident în ultimul an la Cardiologie, care a făcut parte din echipa care a efectuat intervenția în noaptea precedentă.

Medicul rezident nu a participat singur, nu el a făcut intervenția de unul singur, el a participat în cadrul unei echipe formată din medic primar cu atestat de cardiologie intervențională și un alt medic, specialist cardiologie cu atestat european de electrofiziologie.

Este o echipă de specialiști care poate să facă această intervenție și trebuie subliniat că acești medici nu sunt la prima intervenție de acest gen, ei au o experiență în efectuarea unei astfel de intervenții”, a precizat Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt al unității medicale din Craiova.

Citește și: Ce au făcut fiul lui Florin Busuioc și sora acestuia după ce prezentatorul a făcut infarct

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top