Connect with us
Inna, prima declarație despre presupusa relație cu actorul din „Dragoste infinită”

Monden

Inna, prima declarație despre presupusa relație cu actorul din „Dragoste infinită”: „Burak este oficial primul…”

După ce i-ar fi provocat o criză de gelozie soției actorului Burak Ozcivit, cunoscut de public drept „Kemal”, Inna a făcut primele declarații.

Artista și Burak Ozcivit au filmat împreună un spot publicitar pentru un renumit brand de șampon. Chimia dintre ei a fost vizibilă încă de la început.

Se pare că acest lucru a generat o adevărată criză din partea soției lui „Kemal”, Fahriye. Aceasta i-ar fi interzis soțului să se împrietenească pe rețelele de socializare cu Inna.

Citește și: O vedetă autohtonă a mers cu metroul în ziua CRIMEI de la stația Dristor 1

„Burak este oficial primul meu “profesor” de limba turcă! Mi-a făcut plăcere să lucrăm împreună. A fost foarte tare și ne-am super distrat pe platou. Turcia este țara în care publicul m-a primit mereu cu brațele deschise și sunt super emoționată pentru acest proiect. Abia aștept să vă arătăm ce a ieșit„, a spus Inna pentru wowbiz.ro.

Presa din Turcia a anunțat de mai multe ori că Fahriye și Burak traversează o perioadă dificilă în căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017, iar nunta a fost un eveniment grandios, filmat în zece țări.

Citește și: INNA si-a schimbat lookul! N-o mai recunosti deloc!

Burak a dezmințit toate zvonurile de fiecare dată și a declarat că relația cu soția sa este cât se poate de frumoasă și de solidă. Presa turcă a anunțat că Fahriye a luat foc atunci când a aflat că soțul său ar urma să lanseze un duet cu artista româncă.

Burak și soția

Inna a primit o sumă fabuloasă pentru reclamă

Inna este un adevărat magnet pentru brandurile din străinătate. După ce a filmat o serie de spoturi publicitare pentru o cunoscută firmă de băuturi răcoritoare, românca a primit propunerea unei reclame la şampon, alături de actorul Burak Ozcivit.

Cunoscut pentru rolurile sale din telenovelele turceşti, precum „Dragoste infinită” sau „Suleyman Magnificul”, Burak Ozcivit în vârstă de 33 de ani a primit un milion de dolari pentru reclama alături de Inna.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top