Connect with us
Ionuț de la Exatlon are probleme de sănătate: „Va trebui să mă operez...”

Monden

Ionuț de la Exatlon are probleme de sănătate: „Va trebui să mă operez…”

Imediat după ce s-a vorbit despre faptul că s-ar fi despărțit de soția sa, Ionuț de la Exatlon a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are.

Fostul concurent de la Exatlon a vorbit despre ce se întâmplă cu el, după ce a pierdut în finală în fața lui Vladimir Drăghia. Acesta vrea să își repare dantura și va trebui să se și opereze.

„Trebuie să îmi repar, de urgență, dantura. Am niște probleme, va trebui să mă și operez pentru a fi totul în regulă, pentru a fi așa cum îmi doresc. În plus, cât stau pe aici, prospectez și piața, poate voi reuși să îmi deschid o sală de lupte și de forță, pentru a ne face o afacere aici”, a dezvăluit Ionuț Sugacevschi pentru wowbiz.ro.

Citește și: S-a spus că Ionuț Jaguarul s-a despărțit de Nella, dar adevărul e altul: “Mai stau 2-3 săptămâni, apoi…”

Cât despre zvonurile legate de o despărțire, Ionuț a dezvăluit că nu este nimic adevărat. Nella este supărată pe el pentru că a lăsat-o singură în Belgia, pentru câteva zile. Tânăra l-a pedepsit astfel pe Ionuț ștergând toate fotografiile pe care le avea cu el pe rețelele de socializare.

Citește și: Primele reacții ale lui Ionuț de la Exatlon, despre despărțirea de soție: „Mă simt singur…”

„Vom rămâne în Belgia, dar nu ar strica să avem o afacere care să meargă bine și aici, pentru că, cine știe, la un moment dat ne vom întoarce în România și poate vom rămâne definitiv aici. Nu am niciun fel de probleme în cuplu, poate vom face anul acesta și nunta, dar dacă nu, cu siguranță, la anul ne vom căsători, ne înțelegem perfect”, Ionuț Sugacevschi, poreclit “Jaguarul” de la Exatlon, pentru wowbiz.ro.

Ionuț nu vrea să primească vreun ajutor pentru a face nunta cu Nella

Însă Ionuț nici nu vrea să se gândească să primească ajutor din partea cuiva. Vladimir Drăghia s-a oferit să îl ajute cu pregătirile pentru nuntă.

„Nu aș putea accepta. I-am și spus-o lui Vladimir și după ce s-a terminat live-ul. Am avut o discuție și i-am zis că nu aș putea acepta. Dacă vreau să fac ceva, vreau să fac pentru mine. Eu zic că nimeni nu ar accepta. Nu, nu aș putea accepta pentru că vreau să o fac eu din munca mea. E o altă satisfacție. E vorba de orgoliul meu, nu aș putea sa accept lucrul ăsta”, a spus Ionuț „Jaguarul”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top