Connect with us
Irina Columeanu, operată astăzi. Ce a făcut Monica Gabor înainte de operație

Monden

Irina Columeanu, operată astăzi. Ce a făcut Monica Gabor înainte de operație

Irina Columbeanu, fata lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, a fost operată de salazion. Ea a transmis un mesaj înainte de a fi supusă intervenției chirurgicale.

În vârstă de 11 ani, Irinuca a fost supusă astăzi unei intervenții chirurgicale, în urma căreia ea va scăpa de salazion – o formaţiune chistică, de natura inflamatorie, care corespunde creşterii de volum a unor glande din interiorul pleoapelor.

Conform specialiștilor, această afecţiune apare din cauza machiajelor ori din cauza unei imunităţi scăzute.

De asemenea, există cazuri în care apare pentru că oamenii, care au nevoie de ochelari, amână vizita la oftalmolog.

“Azi mă operez” este mesajul transmis de Irina Columbeanu înainte să intre în sala de operații, pe un cont de socializare. Ea a primit foarte multe mesaje de încurajare din partea prietenilor virtuali.

Conform celor de la cancan.ro, Mr.Pink, milionarul chinez care este iubitul Monicăi Gabor s-a oferit să achite integral costurile operației. Monica a refuzat, iar costurile acestei intervenții chirurgicale au fost suportate de ea și de fostul soț, Irinel Columbeanu.

Irinuca Columbeanu a fost diagnosticată cu salazion, o tumoare dură a albului ochiului, dar care este nedureroasă.

Copila are nevoie de operație la ochi. Mr. Pink a vrut să îi plătească operația fetiței Monicăi Gabor, însă șatena a considerat că nu este corect. Ea a motivat acest lucru spunând că tot ce ține de Irina trebuie discutat cu tatăl ei.

„Este o problemă banală. Milioane de oameni se confruntă cu salazionul. Un medic bun și un tratament corect sunt rezolvarea”, a spus renumitul oftalmolog, dr. Monica Pop, pentru click.ro, în legătură cu boala de care suferă fetița Monicăi și a lui Irinel.

Citește și: Legătura neștiută dintre Monica Gabor și actuala iubită a lui Irinel Columbeanu, mai tânără cu 40 de ani decât omul de afaceri

Citește și: Gestul făcut de Monica Gabor, după ce a aflat că Ion Columbeanu a murit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top