Connect with us

Monden

Îți mai aduci aminte de Omar, câștigătorul de la „Next Star”? Cum arată la 17 ani, are chiar și o IUBITĂ

În primul sezon al emisiunii „Next Star”, Omar Arnaout a fost puștiul care a făcut senzație cu vocea sa.
Puștiul avea numai 13 ani atunci când i-a cucerit pe români cu piesele sale orientale.

Provenind dintr-o familie mixtă, în care tatăl este libanez și mama este româncă, Omar a ales pentru emisiunea care l-a făcut celebru piese în limba arabă. Iar această alegere a fost cea câștigătoare, căci concursul l-a ajutat să devină cunoscut și în străinătate.



Pe lângă faptul că are o voce foarte bună, Omar cântă și la vioară și se descurcă foarte bine.

De când a câștigat „Next Star”, cariera lui Omar a fost una fulminantă. Adolescentul a lansat mai mult melodii care s-au bucurat de succes în țară și în țările arabe.

Anul acesta, Omar își va aniversa majoratul, pe data de 20 octombrie. El are chiar și o iubită, alături de care are mai multe fotografii pe paginile de socializare. Chiar dacă nu a recunoscut că sunt împreună, mesajele pe care le scrie în dreptul fotografiilor cu aceasta sugerează că sunt mai mult decât prieteni.

A post shared by Omar Arnaout (@omarrarrnaout) on

A post shared by Omar Arnaout (@omarrarrnaout) on

ȘTIRI ASEMĂNĂTOARE: În urmă cu 5 ani, erau ținta glumelor din toată lumea! Priviți cum arată cuplul acum! Au dat lumii o lecție

În urmă cu cinci ani, bărbatul și femeia din imagine decideau să se căsătorească. Fericiți, ei au postat imagini de la nunta lor pe rețelele de socializare, dar nu au crezut că se va ajunge la asta.

La scurt timp, sute de comentarii răutăcioase au început să apară, iar fotografiile au fost distribuite pe Internet, însoțite de tot felul de replici rău-voitoare, în care oamenii făceau glume pe seama aspectului fizic al celor doi proaspăt căsătoriți.

Unii au început să spună că relația celor doi nu va dura foarte mult și se va încheia rapid.

Anii au trecut, iar în viața acestora a apărut încă o persoană. Este vorba despre copilul lor, dovadă a faptului că iubirea lor a rezistat în ciuda părerilor negative ale lumii.

Vezi în galeria foto de mai jos cum arată cei doi acum!

Vezi și: A început reparația casei, iar după câteva zile a dat peste ceva INCREDIBIL. Descoperirea a ajuns la televiziunile de știri!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top