Connect with us
Iubitul unei ispite de la „Insula iubirii” a murit, după ce a stat mai multe zile în comă

Monden

Iubitul unei ispite de la „Insula iubirii” a murit, după ce a stat mai multe zile în comă

Doliu în cadrul emisiunii „Insula iubirii”. Iubitul uneia dintre ispitele de la „Insula Iubirii”, Shannen Reilly McGrath, a murit la vârsta de 31 de ani după ce a stat mai multe zile în comă.

Conform mirror.co.uk, modelul în vârstă de 31 de ani, pe numele său Daniel Doyle, a murit, după ce în urmă cu câteva zile a fost găsit fără puls, în celula sa. Acesta se afla în închisoare, iar din primele informaţii, se pare, că tânărul ar fi luat o supradoză după gratii, care i-a fost fatală.

Citește și: Un concurent de la Insula Iubirii, reținut de DIICOT

Daniel Doyle lucra ca model şi era iubitul unei isipte de la „Insula Iubirii”, Shannen Reilly McGrath. Pe instagram, săptâmăna trecută când iubitul ei se lupta pentru viaţa sa, Shannen Reilly McGrath a transmis un mesaj emoţionant.
Shannen Reilly McGrath a apărut în emisiunea „Insula Iubirii” în anul 2017. De profesie asistentă la un cabinet dentar în Dublin, Shannen a fost acceptată la „Insula iubirii”, însă nu a rezistat decât o săptămână, potrivit The Sun.

„Este un luptător şi ştiu că poate supravieţui. Aveam multe planuri şi foarte multe lucruri pentru care să trăim. Este dragostea vieţii mele şi mereu va fi. Nu voi iubi niciodată un alt bărbat aşa cum îl iubesc pe el. Nimeni nu se poate compara cu el”. a transmis Shannen Reilly McGrath.

O fostă concurentă de la „Insula iubirii” a fost găsită moartă zilele trecute

Șoc pentru fanii show-ului „Insula iubirii”. O fostă concurentă de la „Insula iubirii” a fost găsită moartă zilele trecute. Anunțul a venit ca o undă de șoc pentru fanii concurentei. Aceasta a fost găsită fără suflare în locuința ei. Frumoasa tânără s-a stins din viață la vârsta de 32 de ani.

Citește și: Aurel de la Insula Iubirii: „Îmi pare rău de ce se întâmplă în viața mea”. Ce a pățit

Potrivit Daily Mail, Sophie Gradon, a fost găsită fără suflarea în locuinţa sa din Medburn, Ponteland. Informaţia a fost confirmată de poliţia din Northumbria.

Cu doar o zi înainte să fie găsită fără suflare, Sophie a fost foarte activă pe rețelele de socializare, unde a vorbit despre sezonul în curs al show-ului şi a trimis mesaje de dragoste iubitului ei. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top