Connect with us
Iulia Albu, scandal monstru cu fostul soț: "Nu faci decât să te îngropi singur"

Monden

Iulia Albu, scandal monstru cu fostul soț: „Nu faci decât să te îngropi singur”

Iulia și Mihai Albu au divorțat în urmă cu mai mult de 7 ani, dar încă nu se înțeleg când vine vorba de liniștea fiicei lor. Cei doi se află într-un scandal monstru în mediul online. Își lasă replici acide pe rețelele de socializare. Cei doi se ceartă mai des ca oricând în plină pandemie.

Iulia Albu, scandal monstru cu fostul soț: „Nu faci decât să te îngropi singur”

Designerul Mihai Albu este nemulțumit deoarece fosta lui soție nu îi dă șansa să își viziteze fiica. Din cealată tabără, Iulia Albu susține că vrea doar să o protejeze pe Mikaela de riscul de infectare cu noul virus. În urma certurilor din online, Mihai a reușit să își vadă fiica în fața blocului. Acesta a informat asupra modului în care a decurs întâlnirea.

„Astăzi, în a șaizecișitreia zi am reușit să petrec cu Mika o ora și jumătate în fața blocului ei. Mă bucur că intervenția mea publică a sensibilizat-o pe mama ei și mi-a permis acest lucru. Sper ca de acum înainte să reintre programul nostru în normal!”

Mihai Albu este de părere că este acuzat pe nedrept de către opinia publică în ceea ce privește acest scandal.

„Bineînțeles că va avea reacții de discreditare a mea în media (cum ca am vrut publicitate, că e pensia alimentară mică, că am prea mulți angajați și nu i-am dat afară, că de fapt mi-ar fi permis să stau cu fata in fața blocului oricând aș fi vrut etc). Nimic nu contează atâta timp cât am văzut-o pe Mika și că trăiesc cu speranța că vom avea parte de acum înainte de programul stabilit de Instanță.”

Mai mult, acesta îi cere fostei sale soții să îi dea voie să vorbească la telefon cu fiica sa.

„Aș mai ruga-o pe mama Mikăi să îi deblocheze numărul meu de telefon pentru ca eu să o pot suna oricând consider si ea la fel, oricând simte că vrea să vorbească cu tatăl ei! Happy me!” – mai scria Mihai Albu pe Facebook.

Iulia Albu își menține poziția și este de părere că această discuție nu este altceva decât un prilej de a-și face publicitate în mediul online.

„A fi persoana publica este un privilegiu. Implica munca constanta, abilitatea de a gestiona diplomatic situatii de criza, curaj si asumare si, nu in ultimul rand, voce. Voi lupta ca o leoaica pentru drepturile copilului meu si nu voi permite nimanui sa o foloseasca drept unealta pentru a face rau sau a aparea in presa. Si aceasta nu Este o amenintare. Este o promisiune. Copilul meu nu are de ce sa fie tarat in circul mediatic iscat de un personaj dornic de publicitate. Copilul meu nu Este o jucarie menita sa satisfaca orgoliul bolnav al unor persoane absorbite doar de propriu ego. Nu Mai incerca sa gasesti validare pe Facebook. Nimeni nu te Mai crede. Nu faci decat sa te ingropi singur. Si te asigur ca acel loc va fi rece si vei fi singur”, a scris Iulia Albu pe Instagram.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top