Connect with us
Iuliana Doroftei! Pregătită pentru o relație? Află ce i-ar răspude lui Ștefan Floroaica!

Monden

Iuliana Doroftei! Pregătită pentru o relație? Află ce i-ar răspude lui Ștefan Floroaica!

Iuliana Doroftei este una dintre cele mai populare foste concurente de la „Bravo, ai stil!”, la care a și câștigat un sezon!

Frumoasa în vârstă de 19 ani care s-a clasat pe locul al doilea în finala „Bravo, ai stil! All Stars!”, care a avut loc în urmă cu câteva zile.

Protagonista  a mărturisit, recent, că se aștepta să câștige și că rezultatul a dezamăgit-o.

Totuși, aceasta, a ținut să o felicite pe Silvia, cea care a obtinut marele premiu de 100.000 de lei si a spus ca-i doreste vulcanicei blonde multa liniste sufleteasca.

Acum că s-au incheiat filmarile lungi și obositoare, suntem curioși  să aflăm cum se descurcă frumoasa Iuliana cu admiratorii de sex masculin care o asaltează.

„Eu sunt singura de un an si in acest moment nu sunt pregatita pentru o relatie. Nu am starea necesara  pentru o noua dragoste si prefer sa ma concentrez pe proiectele profesionale.

Sunt intr-adevar baieti care ma cauta, dar sunt sincera cu ei. Le spun, civilizat, ca nu sunt pregatita pentru o relatie si ca am alte prioritati. Sa stiti ca inteleg, sunt oameni deschisi la minte. Cand va veni momentul, cu siguranta ma voi indragosti din nou…”, a spus Iuliana.

Și totuși pare să aibă o ”sensibilitate”! Despre cine este vorba?

Și întrebările nu s-au oprit aici! Frumoasa fostă concurentă a fot întrebată, inevitabil, de  Ștefan Floroaica de la Exatlon, pentru care a recunoscut în urmă cu câteva săptămâni că are o afinitate. La rândul lui, fostul concurent al competiției din Dominicana a spus despre Iuliana că este foarte frumoasă.

„Am vazut ca unii au sustinut ca incerc sa-mi fac reclama pe spatele lui Stefan. Astea sunt rautati gratuite. Am zis doar ca mi se pare un baiat dragut si ca am apreciat diplomatia de care a dat dovada intr-un concurs greu, cu o presiune mare si conditii vitrege.

Citește și: Ștefan de la Exatlon spune adevărul despre relația cu Alina! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi Războinici

A stat departe de scandaluri, este modest si natural, iar asta imi place la el. Nu inteleg cum de au concluzionat unii ca daca apreciezi un om cunoscut si declari asta, inseamna ca-ti faci reclama…In fine, am decis sa ignor carcotasii”, a declarat Iuliana.

Întrebată ce ar face dacă Ștefan ar pune această întrebare.

Raspunsul a venit prompt. „Pe Ștefan nu l-aș refuza”, a încheiat Iuliana, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! All Stars!”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top