Connect with us

Monden

Kate Middleton însărcinată din nou? Cine a dat-o de gol

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, ar putea fi însărcinată din nou. Cel puțin așa se speculează în presa internațională în ultimele zile. Se pare că cea care a dat-o de gol ar fi chiar fiica ei, prințesa Charlotte.

Kate Middleton însărcinată din nou? Cine a dat-o de gol

Știrea bombă a fost mai întâi anunțată de o publicație internațională numită New Idea. Într-un articol această publicație susține că Charlotte ar fi vorbit la școală despre sarcina mamei sale. „Una dintre ajutoarele învățătoarei a auzit-o pe Charlotte spunând asta și nu i-a venit să creadă – Charlotte vorbea foarte tare și părea convinsă că mama ei este însărcinată’, a afirmat sursa citată.

Kate Middleton insarcinata din nou? Cine a dat-o de gol. sursa foto: irishmirror.ie

Kate Middleton insarcinata din nou? Cine a dat-o de gol. sursa foto: irishmirror.ie

Citește și: Regina Elisabeta a postat pentru prima oară pe Instagram. Video-ul a devenit viral

Totodată, expertul în chestiuni regale Aranzazu Santos López a punctat câteva lucruri esențiale care ar da de gândit în privința unei noi sarcini a lui Kate Middleton. Acesta subliniază care sunt indiciile principale, conform express.co.uk. „Uitați-vă la imaginile recente de la începerea școlii. Uitați-vă părul lui Kate. Are o nouă culoare, nu știm exact, dar este mai deschis, seamănă cu un blond închis. De fiecare dată când Ducesa de Cambridge îți schimbă look-ul, anunță în câteva zile că este însărcinată.”, a declarat expertul.

Citește și: Regina Elisabeta și Prințul Philip au o tradiție ciudată ce durează de 71 de ani

Acesta a mai menționat și faptul că ducesa nu are prea multe evenimente programate în agendă, fapt care indică clar că ar putea aștepta un nou copil, mai ales dacă luăm în considerare ultimele sale sarcini care au fost dificile. Deocamdată aceste zvonuri nu au fost confirmate de casa regală.

Citește și: Doliu la Casa Regală Britanică. Regina este profund întristată…

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top