Connect with us

Monden

La cine rămâne Eliza după ce Adriana Iliescu nu va mai fi! Cea mai vârstnică mamă din România a făcut anunțul

Ajunsă la vârsta de 80 de ani, Adriana Iliescu se gândește din ce în ce mai mult la bunurile pe care vrea să i le lase fiicei sale, Eliza, care anul acesta a intrat la liceu.

Fosta profesoară universitară își dorește ca toate bunurile sale să ajungă la fiica pe care a născut-o când avea 66 de ani. Din păcate, de câțiva ani are patru procese pe rol cu privire la propria avere. Doamna Iliescu este optimistă și speră că totul va ajunge în posesia fiicei sale, Eliza.

„Eu sper că se vor termina şi că voi câştiga, problema este să se termine în favoarea mea, judecătorii să fie obiectivi şi eu să nu mai fac alte demersuri”, declara Adriana Iliescu.

Cel mai complicat proces este cel cu verișoarele sale, care au vândut și partea sa din casa lăsată de bunici. Primul proces l-a început în 2003 și nu vrea  ca rudele acesteia să ia  bunurile Elizei.

Citește și: Adriana Iliescu a dezvăluit ce PENSIE are: „Pensia mea este de…”

În ciuda vârstei, Adriana Iliescu susține că este mai sănătoasă ca oricând și așteaptă să-și vadă fiica pe propriile picioare.

„Dacă nu apare vreo problemă de sănătate, eu cred că Dumnezeu mă va ţine să îmi văd copila bine. Iar dacă totuşi ceva se întâmpla, eu îi las moştenire două apartamente şi o las în grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro şi care este şi naşul fetiţei”, a spus cea mai vârstnică mamă din lume.

Adriana Iliescu a adus-o pe lume pe Eliza la 16 ianuarie 2005

Adriana Iliescu (n. 31 mai 1938, Craiova) este un fost profesor universitar de literatură română și autoare de povești pentru copii, cunoscută mai ales pentru faptul că a fost până la 29 decembrie 2006 cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naștere unui copil, la vârsta de 66 de ani și 320 zile. Ea a născut-o atunci pe Eliza Maria Bogdana la 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești din București.

Eliza Maria a primit și prenumele Bogdana, nume care era destinat surorii sale gemene, care nu a rezistat sarcinii. Fetița nu este, totuși, copilul său biologic, deoarece materialul genetic a provenit de la donatori anonimi, Adriana Iliescu fiind mai degrabă o mamă purtătoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top