Connect with us

Monden

Legătura neștiută dintre Monica Gabor și actuala iubită a lui Irinel Columbeanu, mai tânără cu 40 de ani decât omul de afaceri

Irinel Columbeanu și iubita lui, Oana, au fost invitați pentru prima oară în platoul unei emisiuni tv. Fostul soț al Monicăi Gavor a dezvăluit tuturor cum a cunoscut-o pe iubita sa, care este cu 40 de ani mai tânără decât el.

Irinel Columbeanu a mărturisit că a cunoscută pe Oana la un festival de modă, unde el a foat invitat, iar ea defila pe podium. Acesta a reținut chiar și hainele cu care era îmbrăcat manechinul.

Eram la un Festival al Modei Europene, iar în acea seară, de 27 de aprilie, eu participam în calitate de spectator și am remarcat-o pe Oana, care defila pe scenă.

Eu am reținut că avea o fustă albă, lungă, și privirea mea s-a oprit la fustă, după care am trecut mai sus, i-am reținut chipul și în acea seară am mai rămas puțin.

Citește și: Irinel Columbeanu suspină și acum după Monica Gabor

După care, fiind în acea seară și aniversarea președintelui Fashion Tv s-a servit și un tort, am stat mai mult, încercând să aflu mai multe amănunte… Am invitat-o inițial și pe fiica mea să meargă, dar a zis că nu vine, era cât pe ce să nu mă duc nici eu.

A doua zi am făcut o postare pe Facebook-ul eu, intitulată „Modă și criptomonedele”. Era un subiect controversat, iar la câteva zile am primit mai multe like-uri, printre care și de la o persoană pe nume Oana. Eu de obicei nu mă uit, dar așa s-a întâmplat atunci. Când am intrat pe profilul ei, am recunoscut că este chiar persoană pe care o căutăm.

Deși nu îmi stă în obicei, dar am considerat că este politicos să îi cer prietenia și după vreo 2 ore am văzut că a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am mulțumit, iar apoi am continuat discuția.”, a povestit Irinel Columbeanu la Kanal D.

Citește și: Monica Gabor reacționează dur după ce un prezentator TV a făcut glume despre băiețelul ei! De unde a pornit scandalul

Ce au în comun Monica Gabor și Oana

Și Oana a vorbit cu entuziasm despre relația cu Irinel Columbeanu.

„E o relație de iubire, bineînțeles! E o poveste simplă, nu e foarte complicată”, a spus tânăra care este fotomodel în timpul liber și studentă.

Monica Gabor și Oana au un lucru în comun. Cele două s-au născut și au copilărit în județul Bacău. Irinel Columbeanu a dezvăluit că, deși este de ceva timp cu Oana, nu a mers să îi cunoască părinții.

„Prietenii au spus că este decizia mea orice aş face. Nu am avut multe păreri. Nu văd o problemă în asta (n.r. vârstă). Tata a spus că este alegerea mea, mama la fel”, a spus Oana, iubita lui Irinel Columbeanu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top