Connect with us
Liviu Arteni a luat decizia la care nimeni nu se aștepta! Ce vrea să facă în țară după moartea Israelei

Monden

Liviu Arteni a luat decizia la care nimeni nu se aștepta! Ce vrea să facă în țară după moartea Israelei

După moartea Israelei Vodovoz, Liviu Arteni a luat o decizie neașteptată,

Bărbatul, care acum se află în Spania, vrea să revină în România și să ajute nevoiașii!

După o jumătate de an petrecută în Peninsula Iberică, el a vorbit la Antena Stars și a mărturisit că vrea să revină în țară, însă că nu vrea să îți facă o pensiune, ci să ajute sărmanii.

Nu mai vreau să fac nici o pensiune. Eu vreau să ajut oamenii. Mă întorc în România ca să ajut oamenii străzii și pe cei bolnavi, așa cum și Israela făcea când trăia, a declarat Liviu Arteni, la „Agenția Vip”.

Totodată, Rodica Kuznetov, o foarte bună prietenă a Israelei, a intervenit telefonic și a vorbit despre cartea pe care a scris-o împreună cu Israela, despre violența domestică, în care Liviu Arteni era numit psihopat.

„Psihopat, hai să analizăm puțin, să dăm o notă profilului psihopat.

Atât timp cât noi stăm de vorbă cu cineva față în față… nu e paranoia, doar că simțeam că am nevoia să vorbesc cu cineva.

Simt nevoia să fiu auzit, degeaba e libera exprimare dacă nu suntem asculțati. (…) Alcoolul este un pericol social. Da, consum în continuare.

Eu nu pot fără. Eu am multe vicii. Sunt dependent de stupefiante.

Asta e unul dintre motivele pentru care nu m-am întors mai devreme, pentru că nu sunt tolerate aici.”, a mai spus Liviu Arteni, la „Agenția Vip”.

Vineri, 9 martie, fosta balerină Israela Vodovoz a fost găsită decedată în propria casă. Avea 70 de ani.

Milionara a devenit cunoscută în lumea mondenă prin prisma relației pe care a avut-o cu Liviu Arteni, un bărbat mult mai tânăr decât ea.

Cei doi s-au despărțit anul trecut, după ce Israela l-a acuzat de violență domestică, pe fondul consumului de alcool.

Citește și: Sora lui Liviu a dezvăluit: “A avut un…”

Citește și: Ce s-a întâmplat între Israela și Liviu, înainte ca aceasta să moară. Avocata femeii a făcut lumină: “În cursul anului 2017…

Citește și: Câți ani avea, de fapt, Israela. Secretul vârstei sale a fost dezvăluit!

1 Comment

1 Comment

  1. ioan petrisor

    2018-03-16T18:06:53+02:00 at 18:06

    Parerea mea ar fi sa uitati de acest rest uman,cautati reportje bune,uitati de paranoici unei vieti destrabalate si includeti modestia,bunul simt,calitatea articolului,ce ma intereseaza pe mine de acest rest uman?cica face,drege…el nu tie nimic de viata traieste ca un parazit si auzi ce gest uimitor…el nu are nici controlul zilei in care deschide ochii si minunile sant la usa lui.Interntil intr-o clinica cu ce mai are…daca,si faceti-va pomana sa na mai scutiti de atatea gunaie,ve rugam frumos.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top