Connect with us
Locul inedit unde își pot lua adio de la Andrei Gheorghe cei care l-au iubit

Monden

Locul inedit unde își pot lua adio de la Andrei Gheorghe cei care l-au iubit

Familia și prietenii jurnalistului Andrei Gheorghe se pregătesc să își ia adio de la acesta sâmbătă.

După ce a fost găsit decedat în propria casă, trupul neînsuflețit al fostului om de televiziune și de radio a fost dus la Institulul de Medicină Legală, pentru a i se face autopsia.

Andrei Gheorghe va fi dus joi la Galeria Mobius, după ce va fi preluat de la Institutul de Medicină Legală. Familia acestuia a anunțat că trupul neînsuflețit al lui Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă.

Andrei Gheorghe va rămâne joi 22 – martie și vineri – 23 Martie, la Galeria de Artă Contemporană Mobius din strada Mendeleev D.I. nr. 2, Sector 1, București, unde cei care l-au cunoscut și apreciat îi pot aduce ultimele omagii. Este un loc inedit în care cei dragi pot să îi spună adio până sâmbătă. Pe 24 martie, corpul va fi dus la crematoriu pentru a fi incinerat.

Din primele verificări, nu sunt indicii că moartea jurnalistului Andrei Gheorghe ar fi fost una suspectă așa cum s-a crezut inițial, acesta fiind cunoscut ca suferind de afecţiuni cardiace şi având un infarct în trecut, au declarat surse judiciare.

Jurnalistul Andrei Gheorghe, realizator de radio a murit, luni seara, la vârsta de 56 de ani, potrivit IPJ Ilfov. Andrei Gheorghe a fost găsit decedat acasă, iar din primele informații, decesul ar fi survenit cu peste 12 ore înainte de a fi găsit.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Prima soție a lui Andrei Gheorghe, mărturisiri sfâșietoare: „L-am iubit enorm, necondiționat, mi-a dăruit…”

Moartea neașteptată a lui Andrei Gheorghe a căzut ca un trăznet pentru cei dragi lui, dar și pentru oamenii de rând.

Fostul realizator de emisiuni TV și de radio a avut o viață demnă de un scenariu de film. A fost căsătorit de două ori, a divorțat de tot atâtea ori și, spre deosebire de mulți bărbați, a reușit să păstreze o relație apropiată cu femeile pe care le-a iubit.

Maria, prima lui soţie, a mărturisit conform observator.tv, că de o perioadă, omul de TV şi de radio era obosit şi dezamăgit.

„L-am iubit enorm, necondiţionat. Probabil a obosit. Mi-a dat un copil excepţional. Îi mulţumesc toată viaţa. O să-l iubesc toată viaţa şi o să-i păstrez memoria.” a declarat Maria, conform sursei citate.

Şi fosta soţie a lui Andrei Gheorghe, Petruţa Gheorghe a transmis un mesaj emoţionat, după moartea sa.

„Iubitul meu care nu mai ești aici… Rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că ești extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit și greșit și făcut lucruri extraordinare. Așa erai tu, extraordinar… așa o să rămâi în memoria și inimile noastre.” a transmis Petruţa Gheorghe.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! Afecțiunea secretă care l-a ucis pe Andrei Gheorghe! Ce au descoperit de fapt legiștii la autopsie

Andrei Gheorghe și-a presimțit moartea? Cuvintele uluitoare spuse de el: „Oricum nu apuc…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top