Connect with us

Monden

Mădălin Ionescu, clipe cumplite: „Mi-am petrecut ultimele zile între spitale”

Mădălin Ionescu a trecut prin clipe cumplite, după ce tatăl său a ajuns de urgență la spital. Prezentatorul TV l-a adus cu ambulanța de la Râmnicu-Vâlcea la București, iar șansele erau destul de mici.

Din fericire, tatăl lui Mădălin Ionescu este acum în stare bună. Acesta a postat o fotografie cu tatăl său, alături de un mesaj emoționant.

“El este tatăl meu! Un om de o rară gentilețe sufletească. Mi-am petrecut ultimele șapte zile între spitale, cu speranța că va supraviețui, că nu va pierde lupta cu destinul! Când l-am adus cu salvarea de la Râmnicu-Vâlcea la București nu știam dacă va exista un happy end!

Șansele erau mici! În acest caz am reacționat ca o familie puternică, unită! Dumnezeu ne-a ascultat rugăciunile! Tata ne va mai privi o perioadă cu ochii lui bleu, de o blândețe nesfârșită !

P.S. Știți cine este tatăl meu? Unul din coordonatorii lucrărilor de construcție a celor mai importante hidrocentrale din nordul Moldovei până în inima Ardealului … Decorat înainte de 1989 pentru merite deosebite în muncă, unul din eroii tăcuți ai României!

Unul din eroii care și-au riscat de nenumărate ori propria viața pentru ca alte generații să trăiască mai bine decât generația lui! Unul din eroii care nu și-au cerut niciodată drepturile! A făcut totul din convingere, chiar dacă țara nu i-a dat mai nimic, în schimb!”, a scris Mădălin Ionescu pe rețelele de socializare.

Fanii jurnalistului i-au transmis multe mesaje de susținere

„Multă sănătate și viață lungă! Are cel mai bun motiv să trăiască, cel mai mic membru al familiei are nevoie de bunicul. Multă sănătate, să vă bucurați împreună de multe clipe fericite , mulți ani de acum încolo!”, i-au transmis fanii și prietenii.

CITEȘTE ȘI: Mădălin Ionescu este în culmea fericirii. Soția sa, Cristina Șișcanu, este însărcinată

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dezvăluit cine vor fi nașii fetiței lor! Este o surpriză totală

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top