Connect with us
Mădălin Ionescu este într-o situație disperată: „Sunt hărțuit de vreo doi ani”

Monden

Mădălin Ionescu este într-o situație disperată: „Sunt hărțuit de vreo doi ani”

Mădălin Ionescu a anunțat că se află într-o situație disperată după ce, de mai bine de doi ani, o rețea internațională se folosește de numele lui pentru a hărțui femei. El a povestit că situația durează deja de multă vreme și, deși la început a luat-o ca pe o glumă, acum a ajuns să depună plângere la poliție.

Mădălin Ionescu a recunoscut: „Sunt hărțuit de vreo doi ani”

Prezentatorul a povestit că totul a fost o glumă la început și nici nu și-ar fi imaginat că se va ajunge atât de departe. În primă fază el nu a acordat o atenție deosebită mesajelor pe care le primea pe rețelele de socializare, gândindu-se că este vorba despre o persoană care vrea să  facă glume proaste. La scurt timp însă a descoperit că era vorba de o întreagă rețea care aborda femei din toată lumea în numele său. Ba mai mult, Mădălin Ionescu a spus că există în Statele Unite ale Americii chiar și permise auto cu fotografia sa. În acest moment autoritățile se ocupă de rezolvarea problemei și găsirea vinovaților.

Din nefericire infractrii nu s-au rezumat la a utiliza fotografiile lui, ci s-au folosit și de pozele fiicei sale Petra dar și ale soției sale. Situația a luat o mare amploare, iar Mădălin și-a dat seama de gravitate când a început să primească mesaje disperate de la femei din întreaga lume, care era hărțuite de această rețea.

Am făcut o plângere la poliție pentru că sunt hărțuit efectiv de vreo 2 ani. La început am crezut că este o joacă sau cel mult niște manifestări haotice ale unor scelerați. Sau a unor ”stalkeri”, a unor hărțuitori clasici. Nu e chiar așa și am constatat că în timp acești hărțuitori și-au dezvoltat extrem de mult acțiunile, pare să fie o rețea și am început să primesc mesaje de la persoane de sex feminin din toată lumea care-mi reclamau faptul că au fost abordate de indivizi pe Facebook sau pe Instagram care foloseau pozele mele, au creat conturi false.

Au folosit pozele mele și ale fiicei mele, Petra, abordând femei din toată lumea. În Statele Unite există chiar permise de conducere cu fața mea de care se folosesc acești escroci”, a povestit Mădălin Ionescu într-un live pe Facebook.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top