Connect with us
Mama lui Giani Kiriță vrea să îl însoare! Ce i-a promis sportivul înainte de a pleca în Republica Dominicană

Monden

Mama lui Giani Kiriță vrea să îl însoare! Ce i-a promis sportivul înainte de a pleca în Republica Dominicană

La câteva zile după ce s-a întors de la Exatlon, mama lui Giani Kiriță este decisă să îl facă pe fiul său bărbat de casă.

După o căsătorie eșuată din care a rezultat doi copii, Niculina Ivan, mama fostului concurent de la Exatlon, este hotărâtă să îl vadă din nou cu cineva.

„Îi zic să se stabilească la casa lui. O să fie mult mai bine așa, are o stabilitate. Nu-mi place că e singur! El mi-a promis asta înainte să plece la «Exatlon», că o să se gândească să se însoare. Acum nu are o iubită stabilă, pentru că a avut doar relații pasagere în ultima vreme”, a povestit Niculina Ivan, potrivit wowbiz.ro.

În cadrul interviului, mama lui Giani Kiriță a vorbit și despre fosta noră. Cu aceasta, Gianai are doi copii: Marco și Roxana Kiriță. Cei doi copii și-au așteptat tatăl la aeroport cu multă emoție.

Citește și: Exatlon 5 mai 2018: Vladimir Drăghia și-a ieșit din minți! Faimosul s-a enervat pe Războinici

„Eu nu m-am băgat în viață băiatului meu nici când a fost căsătorit cu mamă copiilor lui. Dacă ea spune contrariul, e problemă ei.

Citește și: Exatlon – Votează-ți concurenții prin SMS. Iată codurile pentru Faimoși si Războinici

Și când s-au despărțit, eu i-am zis că “imi cred copilul meu, așa cum părinții tăi te cred pe tine”. Indiferent dacă a greșit el sau a greșit ea, eu mi-am dorit să se împace, să fie împreună cu copiii lor”, a mai spus Niculina Ivan.

Reguli schimbate la Exatlon

Săptămâna trecută, telespectatorii au decis ca Giani Kiriță să plece din concursul Exatlon. Fostul fotbalist a primit cele mai puține voturi. Valentin Chiș și Cătălin Cazacu au fost salvați de public și au aflat că regulile de la Exatlon se schimbă. Astfel, toți concurenții rămași au primit câte un indicativ, iar telespectatorii votează timp de cinci zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top