Connect with us
Mara Bănică, adevărul despre fostul iubit: „Nu cred că aș mai sta în viața vieților mele”

Monden

Mara Bănică, adevărul despre fostul iubit: „Nu cred că aș mai sta în viața vieților mele”

La câteva luni de la despărțirea de bărbatul pe care îl vedea alături de ea întreaga viață, Mara Bănică și-a deschis sufletul. Jurnalista a vorbit despre ultima perioadă din viața sa.

Pentru prima dată Mara Bănică, vorbeşte deschis despre relaţia pe care a avut-o şi care s-a încheiat după mulţi ani. Ea şi Răzvan au decis să meargă pe drumuri separate.

Citește și: De ce s-a despărțit Mara Bănică de iubitul ei: „Singurul lucru pe care mi-l doream era…”

„Am slăbit, da. Am dat jos în total 18 şi a fost cu dus şi întors, am slăbit fără sport. N-aş sfătui pe nimeni să facă lucrul ăsta. Acum am două zile de antrenament şi două zile de aparate. Am trecut prin nişte etape fireşti, o despărţire după mulţi ani.

Oamenii ancoraţi în trecut nu sunt fericiţi. Îmi trăiesc povestea, îmi trăiesc momentul. Sunt mega, mega fericită”, a spus Mara Bănică pentru Antena Stars.

Mara Bănică susţine că a fost o relaţie toxică şi că nu ar mai trăit aşa niciodată. Este conştientă că în orice clipă poate apărea cineva mai bun în viaţa ei.

Nu cred că aş mai sta în viaţa vieţilor mele într-o relaţie toxică. Nu! Nu mai merge un lucru: rupeţi-l! Mă gândeam ce fac eu singură, ce o să facă copilul… nu există aşa ceva! Poate apărea un alt ‘al meu’ care să fie de 200 de ori mai bine. Să trăieşti din nou! E ceva mai mişto pe lumea asta decât să te îndrăgosteşti? Nu!„, a mai spus Mara Bănică.

După despărțire, Mara a anunțat că își dorea ca relația să avanseze, dar acest lucru nu s-a întâmplat

„Eu sunt foarte mândră de mine în momentul ăsta, singurul lucru pe care mi-l doream era o căsnicie reală pe care nu am avut-o, asta îmi lipsea. Ar fi fost mai complicat dacă eram căsătoriţi cu acte. Îmi pare rău şi vreau să cred că şi lui îi pare rău. A fost o perioadă mai grea cu planuri eşuate.

Eu îi sunt datoare lui, îi datorez transformarea mea ca om. El are o afacere la Urziceni şi mergea des acolo, el a fost cel care a pus mai mult frână… Iubirea înseamnă obişnuinţă la un anumit moment dat. Dacă un bărbat mă vrea, mă vrea tot cu copil şi nu trebuie să îl caut eu pe el, asta tot de la el o ştiu.”, a declarat Mara Bănică la Xtra Night Show.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top