Connect with us
Marisa, primele reacții după ce a fost eliminată de la „Bravo, ai stil! All stars”: „Eram...”

Monden

Marisa, primele reacții după ce a fost eliminată de la „Bravo, ai stil! All stars”: „Eram…”

Silvia a reușit să câștige marea finală de la „Bravo, ai stil! All Stars”. Concurenta a plecat acasă cu un cec de 100000 de lei, după ce a reușit să primească 65.8% din voturile telespectatorilor.

Concurenta care a câștigat și primul sezon al emisiunii a fost desemnată cea mai stilată femeie din România, iar în ultima gală a reușit să impresioneze cu ținuta din Gala „Haute Couture”.

Citește și: Cătălin Botezatu, înlocuit la “Bravo ai stil! All stars”. Cine îi va lua locul

„Mă simt fericită, mă simt îndreptățită! 0.01% m-am îndoit și m-am gândit, pentru o clipă, că pot să pierd. Însă, cred în Dumnezeu, și atât de mult m-a ajutat în viață, și mi-a îndeplinit toate dorințele, încât am știut că va fi de partea mea și în aceste momente.

Atunci când ești drept, reprezinți adevăr și iubire, nu ai cum să nu reușești”, a spus, extrem de emoționată Silvia, câstigătoarea “Bravo, ai stil! All Stars”, imediat dupa Gala de aseară.

Silvia a mărturisit ce a însemnat pentru ea “Bravo, ai stil! All Stars”.

“<Bravo, ai stil! All Stars> a însemnat totul pentru mine, energia mea, munca mea. Este tot ce am mai frumos în mine. Eu am investit tot ce am mai frumos în sufletul meu, în ținutele în care am defilat aici, în styling-urile pe care le-am alcătuit în acest show de fashion. <Bravo, ai stil! All Stars> a fost și este parte din familia mea”, a mărturisit Silvia.

Marisa, primele declarații după eliminare

Marisa, cea care a câștigat sezonul trecut, a ales să le mulțumească fanilor, pe Instagram, și i-a rugat să nu fie supărați. Aceasta a fost eliminată după ce a primit mai puține voturi ca Iuliana și Silvia.

„Iubiții mei, nu fiți trişti. Life is life. Toate mulțumirile şi aprecierile le aveți de la mine. Am luptat împreună, am crescut împreună. Eram un copil când am intrat în această competiție. Și uitați-mă acum. Totul datorită vouă!

Fiți mândri că am reuşit să ajungem până aici, deşi ne-am luptat multe luni împotriva curentului. V-am câştigat pe voi, toți cei care mă iubiți. Am clădit în suflet iubire din iubirea voastră. Emoții din emoția voastră. Și mândrie din toată susținerea pe care mi-ați oferit-o. Înseamnă mult.

Poate mai mult decât vă imaginați. Drumul nostru abia a început. Rămâneți cu mine. Urmează să avem un parcurs senzațional împreună, love you the most!”, a scris Marisa pe contul ei de Instagram.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top