Connect with us
Medicul Ciuhodaru a spus ce șanse are Ionela Prodan, după ce a ajuns să fie hrănită prin perfuzii

Monden

Medicul Ciuhodaru a spus ce șanse are Ionela Prodan, după ce a ajuns să fie hrănită prin perfuzii

De câteva săptămâni, starea de sănătate a artistei Ionela Prodan este una delicată. Mama impresarei Anamaria Prodan se află la Terapie Intensivă.

Medicul Tudor Ciuhodaru a vorbit despre starea de sănătate a vedetei care se află la Terapie Intensivă.

Potrivit spuselor acestuia, sunt situaţii delicate în astfel de cazuri. Pacienţii care se află la Terapie Intensivă, aşa cum este şi Ionela Prodan, trebuie urmăriţi cu atenţie.

„Nu ştiu care este diagnosticul în cazul doamnei şi nu mi-aş permite să comentez fără aceste date, dar un pacient internat la Terapie Intensivă nu este degeaba acolo.

Asta înseamnă că există deja nişte disfuncţii vitale sau există nişte tehnici speciale de monitorizare care trebuie aplicate cu altă frecvenţă faţă de un pacient internat pe o altă secţie din clinică.

Sunt pacienţi fragili, care trebuie urmăriţi, care necesită un plus de atenţie şi un plus de tratament. Dacă vorbim despre nutriţia parenterală, ea a evoluat foarte mult.

Sunt substanţe extrem de complexe folosite pentru a asigura nutriţia din toate punctele de vedere. (…) În general un pacient internat pe Terapie Intensivă şi cu nutriţie parenterală poate avea trei tipuri de evoluţii.

Îi doresc să aibă cât mai mult sănătate, dar din experienţa pe care o am pe secţia de Terapie Intensivă, când se ajunge la o astfel de lucruri, înseamnă că este o situaţie particulară cu potenţial grav, care trebuie corectată de urgenţă”, a spus medicul Tudor Ciuhodaru la Antena Stars.

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: S-a aflat boala de care suferă Ionela Prodan! Ce decizie grea a luat Anamaria

Ionela Prodan este foarte bolnavă. Cântăreața de muzică populară este în spital, iar Anamaria Prodan nu se poate dezlipi de mama sa.

Maladia de care suferă Ionela Prodan pare să fie una destul de gravă, iar în contextul în care mama sa rămâne internată în spital, soția lui Laurențiu Reghecampf a luat o decizie grea.

CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

CITEȘTE ȘI: Ultimă oră! Ionela Prodan: Starea ei de sănătate. Ce a spus Anamaria Prodan înainte să plece
Scrisoarea Aneimaria Prodan pentru mama sa, Ionela Prodan „Aş da din timpul meu pentru ca tu să rămâi”
Fiica Ionelei Prodan, despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se simte artista: „Situația este una specială…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top