Connect with us
Meghan Markle și Harry au luat decizia! Au pus capăt. Începe procesul

Monden

Meghan Markle și Harry au luat decizia! Au pus capăt. Începe procesul

Meghan Markle și Harry sunt unul dintre cele mai celebre cupluri din lume. Aceștia au apărut în diverse scandaluri în ziarele din întreaga lume. Numele lor a apărut pe prima pagină a ziarelor de când au anunțat că sunt împreună. Cei doi au făcut un anunț public, iar audierile au început deja.

Meghan Markle și Harry au luat decizia! Au pus capăt. Începe procesul

Meghan, ducesa de Sussex a intentat un proces contra unui tabloid britanic care ar fi publicat extrase din scrisoarea trimisă tatălui ei. Aceasta are o relație rece cu acesta, conform DPA.

Soția prințului Harry a declarat că Mail on Sunday a publicat acele extrase din document în mod ilegal, fără să îi ceară acordul. Avocații ei susțin că aceld ocument conține „gândurile şi sentimentele intime ale lui Meghan legate de sănătatea tatălui ei şi de relaţia sa cu el”.

Meghan Markle și Harry susțin că publicația a denaturat conținutul acestei scrisori și a decis să „omită sau să suprime în mod intenţionat” părţi ale scrisorii. În plus, nici nu au avertizat-o pe Meghan că întenționează să publice extrase din scrisoarea personală.

Mai mult, avocații apărării susțin că proprietarul Mail on Sunday, Associated Newspapers a încălcat legile privind drepturile de autor și viața privată în vigoare în Marea Britanie.

Avocații acuzării

De asemenea, avocații publicației susțin că Meghan este „o importantă personalitate publică, a cărei aptitudine de a îndeplini atribuţii regale în numele coroanei şi de a fi beneficiara banilor publici reprezintă subiect adecvat de monitorizare publică”.

Aceștia vorbesc despre faptul că în fapt conduita ei publică și privată reprezintă „pe bună dreptate un interes public enorm.”

Audierea s-a realizat în mediul online, iar Meghan și tatăl său au fost audiați în ziua de vineri.

Thomas Markle își apără decizia de a permite publicarea scrisorii primită de la Meghan în cadrul unui interviu publicat în octombrie 2019.

Meghan Markle și Harry au anunțat luni că doresc să pună capăt oricărui contact cu cele mai mari tabloide britanice inclusiv Mail on Sunday, Daily Mail, The Sun, Daily Mirror și Daily Express.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top