Connect with us

Monden

Renunță la muzică pentru a fi alături de copilul lui bolnav de cancer: „Am vrut să mor…”

Cântărețu canadian Michael Buble, a luat o decizie greu de înțeles pentru fanii săi. Artistul, care este căsătorit cu actrița argentiniană Luisana Lopilato, a anunțat că renunță la carieră, după ce fiul său, Noah, a fost diagnosticat cu cancer la ficat.

Cântărețul este vizibil afectat de problemele de sănătate ale fiului său. Michael Bublé a anunțat că interviul acordat recent celor de la Daily Mail este ultimul și că s-a săturat de narcisismul celebrităților: „Nu mai suport situația. Narcisismul celebrităților. Este ultimul meu interviu. Mă retrag”, a declarat artistul care a vândut 75 de milioane de albume și a câștigat numeroase premmy Grammy si Juno.

Artistul a dezvăluit că vestea că fiul său este bolnav l-a schimbat pentru totdeauna.

„Am vrut să mor atunci când am auzit că Noah este bolnav. Întreaga mea fiinţă s-a schimbat. Şi percepţia mea asupra vieţii. Nu ştiu nici măcar dacă voi putea să trec prin această conversaţie fără să plâng. Şi nu mi-am pierdut niciodată controlul asupra emoţiilor în public”, a mai spus Michael Buble, potrivit Mirror.

Citește și: Michael Buble este devastat: Fiul său, în vârstă de 3 ani, are cancer

Copilul se află în remisie, după ce a fost diagnosticat acum doi ani cu cancer

Noah, în vârstă de 5 ani, este în remisie, însă lupta pe care acesta a dus-o pentru a învinge cancerul a fost una extrem de grea. În urmă cu doi ani, micuțul a fost diagnosticat cu teribila boală, iar când a aflat că fiul său are probleme, artistul a decis să își întrerupă toate concertele pentru o periadă.

Citește și: Luisana Lopilato este însărcinată pentru a treia oară

Michael Buble și soția sa au împreună trei copii: pe Noah, care are 5 ani, pe Elias, în vârstă de 2 ani și pe Vida, născută acum 2 luni.

Michael Buble a încheiat acest interviu lăsând să se înţeleagă că “Love” ar putea fi ultimul album de studio din cariera lui muzicală.

„Mă retrag din această industrie. Am înregistrat albumul perfect şi acum pot să mă retrag, când sunt încă în top”, a spus el.

FOTO: Hepta.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top