Connect with us
Mihaela Borcea a recunoscut relația cu fostul ei șofer!"Și eu te iubesc, dragostea mea!"

Monden

Mihaela Borcea a recunoscut relația cu fostul ei șofer!”Și eu te iubesc, dragostea mea!”

Mihaela Borcea simte fiorii iubirii, din nou! Femeia de afacei se iubește chiar cu fostul ei șofer, Sorin. De mult timp lumea bănuia relația dintre cei doi, nu de puțin ori au fost momentele în care au fost surprinși în ipostaze apropiate. Mihaela l-a luat de multe ori cu ea la diferite evenimente mondene și nu numai pe Sorin ca partener.

Iar cei doi au decis, în sfârșit, să își asume relația și cum altfel ar fi putut face acest lucru, dacă nu printr-o postare pe o rețea de socilizare. Lucru ce nu a părut deloc șocant pentru apropiații acestora, astfel arătând că relația este una cât se poate de serioasă.

Zilele trecute, însă, Mihaela a renunțat la orice mister și la câteva fotografii în care apare cu Sorin la mare, în fața unei piscine, a comentat: „Te iubesc!”, la care Sorin nu și-a lăsat așteptat răspunsul și a reacționat imediat: „Si eu te iubesc, dragostea mea!”. 

În trecut, Mihaela Borcea s-a iubit cu Marian Toader, primarul unei comune din județul Arad, conform sursei citate mai sus. Relația lor s-a încheiat în 2015 când au decis să meargă pe drumuri separate în viață.

Mihaela Borcea este prima soție a lui Cristian Borcea

Femeia de afaceri a fost căsătorită cu Cristi Borcea în perioada dintre anii 1988-2011. Cu fostul şef de la Dinamo, Mihaela Borcea are trei copii: Patrik Borcea, Michael Angelo Borcea şi Antonia Melissa Borcea.

Citește și: ADEVĂRATA relație dintre Valentina Pelinel și Mihaela Borcea! Cum se înțeleg cele două

În prezent, Cristi Borcea se iubește cu Valentina Pelinel. Vedeta a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top