Connect with us
Mihai Trăistariu despre câștigătoarea Eurovision România 2019

Monden

Mihai Trăistariu, dezvăluiri neștiute despre viața lui: „Mi-era frică. Nu ar trebui să povestesc”

Mihai Trăistariu are o poveste de viață care ar putea fi un scenariu de film. Artistul a trăit multe clipe greu de închipuit pe vremea când era copil.

Mihai Trăistariu a povestit în cadrul emisiunii „Răi da buni” câte a îndurat în copilărie şi prin câte situaţii a trecut, dar mai ales câte bătăi a văzut în casa lui. Artistul a văzut de multe ori că mama lui era agresată de către tatăl lui.

Citește și: Mihai Trăistariu, critici dure după ce România nu s-a calificat în finala Eurovision 2018: “Cum să te duci cu nimic?”

„Cu toţii avem o poveste. Fiecare poveste e individuală, frumoasă sau nu. Trebuie să precizez că părinţii mei nu mai trăiesc, amândoi. (…) În ziua de azi noi ne înţelegem bine, cei patru fraţi. Părinţii mei s-au iubit la început, pe parcurs nu s-au mai înţeles.

Citește și: Mihai Trăistariu, mărturisiri emoționante despre moartea mamei sale

Au stat şi în camere diferite. Dormeau separat. Mama tot a vrut divorţul. Erau bătăi în familie. O bătea taică-miu. A stat pentru că eram prea mulţi copii şi nu se descurca singură. Bătăile le-am văzut pe toate. Nu ştiam motivele pentru care se ceartă. Erau bătăi crunte.

Nu ar trebui să povestesc. Bătăi îngrozitoare. Plângeam. Mie îmi era frică de taică-miu. Eu eram prea micuţ, la 13, 14 ani nu reţin mult. Eu consider că am avut o copilărie fericită„, a povestit Mihai Trăistariu.

Mihai nu a avut o relație prea bună cu tatăl său

De asemenea, acesta și-a adus aminte că îi era mult prea frică să îi spună ceva tatălui său.

„Nu îmi amintesc să vorbsc cu tata mai mult de 100 de cuvinte toată viaţa. Nu aveam curaj să vorbesc cu el. Îi spuneam mamei să îi spună ce aveam de spus. Avea o doză de nebunie”, a mai spus Mihai Trăistariu.

Acesta și-a pierdut mama cu doar câteva zile înainte să facă istorie pe scena Eurovision, în anul 2006. Aceasta a suferit de o boală cumplită, iar Mihai nu a mai putut face nimic pentru femeia care i-a dat viață.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top