Connect with us
Mirabela Dauer declarații după o perioadă mai dificilă. ”Dumnezeu m-a trimis la analize...”

Monden

Mirabela Dauer, declarații după o perioadă mai dificilă. ”Dumnezeu m-a trimis la analize…”

Mirabela Dauer , una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, a vorbit pe larg despre felul în care a reușit să treacă peste problemele de sănătate și le arată fanilor casa și grădina sa, locul superb în care se reîncarcă cu energie zi de zi.

Mirabela Dauer e veșnic tânără! Arată și se simte bine, dar a trecut și printr-o perioadă mai dificilă, în care s-a confruntat cu probleme de sănătate, dar spune că a fost ajutată de credința ei în Dumnezeu.

Artista crede că nu are ce să i se întâmple, pentru că nu a făcut niciun rău vreodată. Mai mult, cântăreața crede că și-a dat seama care îi sunt prietenii adevărați în ultima vreme, când nu a fost în cea mai bună formă a sa.

Acești oameni au fost alături de ea indiferent de circumstanțe.

Citește și: Dieta care a îmbolnăvit-o pe Mirabela Dauer!

„Dumnezeu m-a trimis la analize și tocmai de-asta am știut întotdeauna că voi fi bine. Nu mi-am făcut griji nici măcar o clipă. Eu consider un lucru: atât timp cât nu faci rău nimănui, Dumnezeu te iubește. 

Cred că fiecare primește ce sădește. Eu merit să fiu iubită, pentru că sunt un om bun. Și n-am să mint niciodată și n-am să înșel niciodată. Mi-am cunoscut  în ultima perioadă prietenii adevărați, cei  care au stat alături de mine.

Oameni cărora le pasă de mine, asta vreau eu, atât. Una dintre prietenele mele a avut grijă de mine, a stat cu mine în rezervă. Am câțiva oameni care mă ajută”, mărturisește Mirabela Dauer în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Mirabela Dauer, supărată după operație : „Nu sunt o victima! Nu sunt un subiect de telenovelă”

Mirabela Dauer este foarte superată de reacţia oamenilor şi a presei. Au apărut zvonuri că artista ar fi deprimată după intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o săptămâna trecută. S-a vehiculat că Dauer nu s-ar simţi deloc bine după operaţie şi că ar suferi din cauză că cineva nu i-ar acorda atenţie. Cântăreaţa a vrut să lămurească lucrurile, fiind supărată din cauza acestor zvonuri.

„ASTA SUNT EU …” O postare pe care am citit-o azi noapte este una care mi-a plăcut foarte mult şi în care sunt convinsă că ne regăsim fiecare dintre noi într-un un moment al vieţii. Mi-a plăcut şi am distribuit-o….

Dar, dragii mei asta nu înseamnă că eu sunt singură! Nici pomeneală. Am mulţi oameni în jurul meu… oameni care mi-au fost alături la propriu în această încercare grea, ce-i drept.

Da, am ales să mă refac în linişte, pentru că am multe de făcut şi îmi doresc ca revenirea mea să fie cât mai rapidă şi apreciez că cei apropiaţi au înţeles lucrul ăsta şi îmi respectă această dorinţă.

Acum odihna şi liniştea sunt extrem de importante. Sunt uimită cât de repede se interpretează lucrurile. Vă repet, sunt bine, atât cât se poate după o intervenţie chirurgicală complicată.

Mesajul distribuit de mine e superb şi l-am împărtăşit cu voi pentru ca mi-a placut. Atât. Nu sunt singură, nu sunt victimă, nu sunt subiectul de telenovelă…Sunt doar în convalescenţă şi vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune”, a scris Mirabela Dauer pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top