Connect with us

Monden

Mirela Vaida: „Veneam bătută, zgâriată pe față”

Mirela Vaida, îndrăgita prezentatoare de la Antena 1, a vorbit despre copilăria ei și despre ce a trebuit să îndure în trecut.

Fosta prezentatoare a reality-show-ului „Mireasă pentru fiul meu” a dezvăluit câteva experiențe prin care a trecut despre care nu a mai vorbit niciodată.

„Eram descurcăreaţă, mă aducea foamea acasă, veneam zgâriată pe faţă, veneam bătută”, a declarat Mirela pentru postul Antena Stars.

„Aventuri am avut tot timpul pentru că am fost un copil neliniştit. Un copil care pleca seara şi venea dimineaţa. Nu ştiam pe unde umblu, pe unde vin. Parcă nici lumea nu era aşa de stresată.

Ai mei nu îşi făceau probleme dacă nu vin că ştiau că pe undeva, prin vecini, lumea ştie de mine. Da, (mă băteau părinţii) pe vremea mea era legal şi, cumva, a fost bine.

Era vorba aia, unde dă mama creşte şi mama nu dădea mult, dădea exact cât trebuie, unde trebuie. Noi am crescut în sistemul vechi undeva, în sistemul clasic românesc”, a spus Mirela Vaida.

„Nu pot, nu mă lasă nici sufletul, e altă educaţie, pentru că ăştia sunt alt gen de copii. Ce pot să mai fac e să ţip că atât mi-a mai rămas şi să îi trimit în camera lor sau să îi pedepsesc să nu le dau, nu ştiu, desene, jucării.

Nu mai merge ca pe vremea noastră pentru că sunt altfel copiii crescuţi. Sunt destul de emancipaţi, destul de…. au replici, îţi dă peste gură prin replică, ţi-o întoarce.

La 3 ani am discuţii cu fiica-mea despre haine, despre fiţe, despre ce vrea să facă, despre ce nu are chef să facă”, a spus Mirela Vaida.

CITEȘTE ȘI: Carmen Șerban și-a internat tatăl. Ce probleme are

Mirela Boureanu Vaida nu o duce bine financiar! Câți bani a pierdut în ultimii 5 ani

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top