Connect with us

Monden

Misha, interviul pe care îl aștepta toată lumea: “Eu și Connect-R avem o relatie armonioasă și naturală”

Misha și Connect-R au divorțat în urmă cu mai bine de 3 ani, însă acum, se pare că relația lor este una mult mai bună. Cei doi nu mai formează un cuplu, însă se înțeleg de minune, nu doar de dragul fetiței, Maya (6 ani), după cum ne-a declarat artista.

Misha, despre colaborarea muzicală cu Connect-R

Misha și Connect-R se ocupă de creșterea micuței lor, care are înclinații către muzică, asemeni părinților, și, mai mult, colaborează și profesional. Cei doi cântăreți au lansat recent o piesă, împreună, “Asul de inimă albastră”.

Misha ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv, povestea noii melodii, dar a vorbit atât despre relația cu Connect-R, cât și despre fetița lor, Maya.

Reporter: Misha, ai lansat o nouă piesă. Felicitări!… În colaborare cu fostul soț, Connect-R. A cui a fost ideea?

Misha: Cu ideea a venit Marius China. Piesa nu era inițial făcută pentru noi, dar Marius s-a gândit ca ni s-ar potrivi și ne-a propus această colaborare.

Reporter: “Asul de inimă albastră”… Ce ne poți spune despre această melodie, despre versuri, despre clip, cum au decurs filmările…

Misha: “M-am îndrăgostit de piesă de la prima audiție”
Misha: E o piesă de care eu m-am îndrăgostit de la prima audiție și în care mi-am pus mari speranțe. Clipul a fost filmat cam în 10 ore și a mers totul strună, cred că a fost primul clip la care am filmat atât de repede.

Reporter: Și în clip arăți extraordinar de bine… Ai o siluetă de invidiat! Câte kilograme ai și cum reușești să te menții? Ții vreo dietă anume?

Misha: Mulțumesc! Uneori mai țin diete, când am programul mai ok și nu sunt plecată Non Stop, dar, în general, încerc să nu mănânc prostii și să mai fac puțină mișcare. Acum am pus vreo 2 kilograme de sărbători, am undeva la 56 kg.

Reporter: Apropo, pe perioada sarcinii ai luat foarte multe kilograme în greutate. Cum ai reușit să scapi de ele și în cât timp?

Misha: “Pe perioada sarcinii am luat 26 de kilograme”
Misha: Da! Am luat 26 de kilograme! Enormmm!!! Atunci chiar am ținut dietă o lungă perioadă de timp și mergeam zilnic la sală, chiar și duminica.

Reporter: Tu și Connect-R iubiți muzica. Micuța Maya are înclinații către muzică?

Misha: “Maya cântă și dansează prin casă non stop”
Misha: Maya cântă și dansează prin casă non stop. Mă pune mereu să-i pun piesele nostre și de multe ori – când se ivește ocazia – cântă cu tatăl ei la pian.

Reporter: Au apărut tot felul de informații cum că tu și Connect-R v-ați împăcat. Voi, practic, n-ați fost certați… ci doar ați divorțat că nu mai mergea relația. Acum, cum reușiți să păstrați o relație decentă? De dragul fetiței? Sau… formați și un cuplu…?

Misha: Nu am avea de ce să nu avem o relație decentă. Nu formăm un cuplu, dar avem o relație armonioasă și naturală, nu doar de dragul Mayei. Pur și simplu ne înțelegem bine.

Reporter: Cum merg concertele? Cam câte spectacole ai pe lună și în ce formulă cânți? Acum, că ai scos piesa cu Connect-R vei merge și cu el în concerte?

Misha: Datorită lui Marius China, concertele merg foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Acum, în ianuarie, e o perioadă de relax cam pentru toată lumea, dar în general sunt concerte aproape în fiecare weekend. Eu si Connect-R nu prea am avea cum să mergem împreună în concerte pentru că fiecare are de ajuns și de onorat… concertul său. Dar au fost dăți când am avut și concerte în aceeași locație și am cântat și împreună.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top