Connect with us
Dezvăluiri uluitoare ale lui Tavi Clonda! "M-am certat cu Gabi din cauza banilor! Ea nu a vrut să cumpărăm un teren" Cei doi au rămas fără niciun ban!

Monden

Moment trist în emisiune la Gabriela Cristea: „A murit în baie, asfixiată”

Momente foarte triste în emisiunea prezentată de Gabriela Cristea. Aceasta l-a avut ca invitat pe unul dintre supravieţuitorii din Colectiv.

Bogdan a venit în platou la „Te iubesc de nu te vezi” pentru a-şi găsi o parteneră, dar şi pentru a-şi spune povestea tragică. Iubita sa a murit în teribilul incendiu in 2015, care a răpit viaţa a 64 de tineri.

Bogdan a reuşit să scape cu viaţă, dar durerea sa este încă mare.

“A murit în baie, asfixiată cu fum și arsă (iubita lui, n.r.) Am avut și eu câteva răni superficiale, am reușit să trec peste, cu greu, am avut și puțină voință, dar nu suficient cât trebuia.

De câte ori vorbesc despre asta, mă năpădesc amintirile și încerc să nu mă gândesc, să uit…nu pot să uit și ce este în sufletul meu, pentru că este mai mult de atât. Eram cu iubita mea de șase ani.

Eram super ok, numai că s-a întâmplat ce s-a întâmplat…Apoi am mai avut o relație de jumătate de an cu o fată prezentată de părinții mei. Aș vrea să mă regăsesc și să găsesc și pe cineva…

Am implant de piele pe spate, am stat în spital în jur de 3 luni și un pic, am fost norocos. Dumnezeu mi-a ajutat să ies la timp”, a povestit Bogdan, cu lacrimi în ochi.

„Îmi aduc aminte că mă uitam la televizor și aveam impresia că mă uit la un film prost, care nu se mai termină niciodată. În mine s-a produs așa o revoltă.

S-a spus despre cei care au fost acolo că sunt niște golani care au fost să asculte o muzică pe care nu o înțelegea nimeni, asta m-a revoltat foart tare”, a fost replica Gabrielei Cristea, la Antena Stars.

Citeşte şi: Doliu în familia Gabrielei Cristea. A murit tatăl lui Tavi Clonda

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top