Connect with us
Momente cumplite pentru un cântăreț român. Era să-și piardă fiul, iar tatăl său a murit

Monden

Momente cumplite pentru un cântăreț român. Era să-și piardă fiul, iar tatăl său a murit

Karym are o poveste impresionanta de viața. Artistul se împarte între muzica și copilul de aproape 10 ani, pe nume Angel, pe care îl crește singur de la varsta de 2 ani.

În urma cu mai bine de sase ani, Karym a câstigat lupta în instanță cu mama baietului. Artistul a câstigat definitiv custodia exclusiva a copilului.

Atunci artistul a trecut prin momente crunte: a fost la un pas sa-si piarda fiul, a intrat in depresie, insa cu ajutorul unui psiholog a reusit sa treaca peste cel mai mare hop al vietii lui.

S-a judecat doi ani cu mama copilului si a intrat in depresie

Au fost momente dramatice in care Karym ajungea sa stea la coada la asistenta sociala pentru cateva cutii de lapte praf date pe reteta de la medicul de familie.

Copilul avea nevoie de multa atentie si multe alte lucruri, fiind in imposbilitatea de a avea un job cu norma intreaga, am fost nevoit ca dupa ce il ducea la gradinita cu program prelungit sa lucreze part-time pentru o companie de cabluri, impartind pliante, lucru pe care nu il stia nimeni si cu acei bani isi platea psihologul pentru ca nu mai rezista psihic, intrase in depresie.

Insa cu ajutorul lui Dumnezeu a reusit sa treaca peste si sa-si revina. Familia l-a ajutat atat cat a putut, era insuficient… insa suficient cat sa nu moara de foame practic.

Dupa doi ani de judecata, in prima instanta a obtinut custodia partiala a copilului cu domiciliul la el. Cand a vazut ca trebuie sa plateasca foarte multi bani cheltuieli de judecata aceasta (n.r.: mama copilului) a decis ca pentru ea e mai bine sa renunte la toate drepturile materne in schimbul renuntarii lui Karym la pretentiile financiare.

A plans enorm de bucurie ca a reusit, de tristete pentru ca Angel (n.r.: copilul) nu stia ce fel de mama i-a dat viata. Si a plans pentru ca nu stia ce inima poate avea o mama sa renunte de buna voie la propriul copil in schimbul a catorva mii de lei.

Karym si-a intrerupt cariera muzicala pentru a avea grija de copil

Acum baietelul pastreaza o stransa legatura cu bunicii din partea ei, saptamanal se vad, nu exista activitate in viata lui la care ei sa nu participe.

Ii iubeste extrem de mult, cu maica-sa nu pastreaza legatura decat ocazional. Stie aproape tot, a inteles situatia, a acceptat-o, si el singur i-a spus lui Karym ca ea e mama care l-a facut insa el este tati pe care il cunoaste de cand era mic si l-a crescut, de aceea pe artist il iubeste mai mult si pe ea mai putin, insa tine si la ea.

Karym si-ar fi dorit ca ea, om matur fiind, sa constientizeze si sa tina legatura mai mult cu baietelul, macar telefonic si sa fie mai implicata in viata lui chiar si asa de la distanta, insa din pacate nu o face!

Dupa ce a reusit sa castige copilul, pe care si l-a dorit enorm de mult, probleme pentru artist au continuat. Baietelul a avut probleme de sanatate, mai exact cativa ani la rand a avut probleme cu bronsita astmatica si trebuia sa faca des aerosoli

Angel a fost un copil bolnavicios cat a fost mic, lunar facea bronsita astmatica, era sensibil, trebuia sa ii fac aerosoli din sase in sase ore, era imposibil sa se duca la spital asa des, a trebuit sa-i cumpare aparat de aerosoli, era foarte scump pentru el in acea situatie.

A fost nevoit sa isi vand telefonul si o geaca pentru a-l putea achizitiona.

Tatal artistului a murit in urma cu cateva luni

În urma cu 4 luni, tatal lui Karym a decedat după ce a fost diagnosticat cu carcinom hepatocelular, o boala a ficatului. Aceasta maladie a rapus-o si pe artista Denisa Raducu.

Sansele de supraivetuire ale barbatului au fost minime.

Cu o zi înainte ca tatăl său să moară, Karym și-a făcut un tatuaj. „Desenul” reprezintă o încărcătură de simboluri, în memoria tatălui său, tatuaj care îi va aduce aminte toată viața de el. Karym și-a tatuat o foarfecă de tors cu coarne, autentică din folclorul românesc, ce conține floarea vieții.

Coarnele reprezintă un simbol al fertilității și al masculinității, prin unificare energiilor vitale într-un punct frontal, sunt purtătoare de valori sacre de origine solară legată de lâna de aur, împreună cu coarnele de origine celestă. Floarea vieții reprezintă o renaștere, o transformare a ființei.

Recent, Karym a lansat single-ul „Rau de lacrimi”, produs de Fly Records si Nicole Cherry!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top