Connect with us
Andreea Mantea are un nou iubit „Sunt extrem de fericită”

Monden

Momente grele pentru Andreea Mantea. Ce a pățit fiul său, David

Andreea Mantea se află în Turcia, acolo unde filmează emisiunea Puterea Dragostei. Prezentatoarea TV a decis ca pe parcursul filmărilor să își ia și fiul cu ea.

Din păcate, David nu a reușit să se adapteze la viața din Turcia, iar acest lucru îi provoacă supărări mari Andreei.

Acum însă Andreea Mantea nu știe ce să mai facă deoarece micuțului David îi este dor de România, de bunica lui, de prietenii lui și nu se poate adapta la viața din Istanbul. Iar vedetei Kanal D îi este extrem de greu să-și vadă băiețelul suferind.

„Poate nu sunt atât de puternică aşa cum credeam. Mi-am făcut bagajele de vreo două ori! Am zis că nu mă mai interesează nimic, că fericirea sufletului meu e mai importantă.

De o săptămână nu mai e el. Cade pe gânduri şi tremură şi zice că vrea să o vadă pe mamaia, că vrea să vadă pisicile. Tremură, îi tremură glasul, oftează. Îl păcălesc, încerc să îl amăgesc.

Aş vrea să îl văd pe David fericit. Nu pot ca mamă să trăiesc aşa. Aici nici nu se simte că vin Sărbătorile. Nici măcar concurenţii din casă nu au împodobit bradul”, a mărturisit Andreea Mantea pentru Teo Show.

Ce a făcut Andreea Mantea de ziua de naștere a lui David

În urmă cu șase zile a fost ziua de naștere a micuțului David. Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi atunci când în platoul emisiunii pe care o prezintă și-a făcut apariția băiețelul ei.

Vizibil supărat, David s-a ghemuit în brațele mame, iar ea le-a explicat telespectatorilor, dar și concurenților din emisiune care este motivul supărării băiețelului ei.

”David a fost foarte supărat aseară, mi-a spus că e ziua lui, dar nu o să aibă petrecere pentru că toți prietenii lui sunt acasă și aici nu are prieteni. Și a fost foarte supărat pentru că a spus că n-o să aibă cine să-i spună ”La mulți ani!””, a mărturisit Andreea Mantea în cadrul emisiunii.

Concurenții au început să-i cânte acestuia „La mulți ani”, dorind să-l facă să se simtă mai bine.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

2 Comments

2 Comments

  1. Nick P.

    2018-12-14T11:57:34+02:00 at 11:57

    C ine-i monstruoasa asta cu dintzi de cal?

  2. turcalete

    2018-12-14T10:50:29+02:00 at 10:50

    Ia mai da-te dreaq de tunata. Te-ai dus acolo sa faci bagi si mai lasa-ne in pace cu bastardul tau. Tu fa-ti treaba ptr care iei un sac de bani si nu te mai tot plange ca o cwrva paguboasa. Hai in mocirla de acasa daca nu-ti convine si nu ne mai tot impuia capul….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top