Connect with us
Motivul pentru care Irina Columbeanu nu s-a mutat în SUA alături de Monica Gabor

Monden

Motivul pentru care Irina Columbeanu nu s-a mutat în SUA alături de Monica Gabor

Irina Columbeanu a petrecut, în ultimul an, mult timp în Statele Unite, acolo unde locuiește mama sa, Monica Gabor.

Mai mult, după ce Moni a înscris-o şi la o şcoală din oraş, s-a accentuat clar ideea ca micuţa Irinuca se va stabili definitiv în Statele Unite, alături de mama ei, acolo unde de altfel are parte şi de tot confortul din lume.

Cele două par să se stimtă foarte bine împreună și au făcut și câteva filmări pentru vlogul pe care Irina Columbeanu îl are pe Youtube.

“Îi place foarte mult în America şi, în curând, se va muta aici. Nu ştiu exact când, dar ii las pe ei să decidă, pentru că la urma urmei, Iri a crescut-o şi am sfătuit-o sa se consulte cu tatal ei, pentru că nu vreau să fiu atât de egoistă şi să spun:

„Vino aici, că aici e mai bine”. N-am făcut-o nicio secundă, nu sunt genul care să…Nu pot să nu apreciez ce a făcut Iri pentru ea şi ce face in continuare.

Şi face sacrificii mari, şi financiare, şi de tot felul. Nu vreau să o iau pe Irina de langa el şi el să rămână singur”, spunea Monica Gabor recent.

Totuși, mutarea definitivă în Statele Unite pare departe pentru Irinuca.

Pe de altă parte, nici fetiţa nu doreşte să îţi neglijeze tatăl! Astfel, Irinuca Columbeanu refuză să se  mute permanent în SUA şi, chiar în urmă cu ceva vreme, a venit în ţară şi a stat puţin şi cu Irinel!

”Ţine foarte mult la el şi de aceea, vrea să îl vadă des. Nu va rămâne definitiv în America sau cel puţin aşa le-a spus apropiatelor”, au dezvăluit persoane din preajma afaceristului, pentru wowbiz.ro.

Citește și: Reacţia lui Irinel Columbeanu după ce s-a spus că s-a despărţit de Oana Cojocaru

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top