Neti Sandu a suferit o dezamăgire cruntă din dragoste. Cine este bărbatul care i-a frânt inima

Cristina Bosioc
21.03.2020
Neti Sandu a suferit o dezamăgire cruntă din dragoste. Cine este bărbatul care i-a frânt inima

Neti Sandu este o prezență extrem de iubită în România, însă puțini sunt cei care îu cunosc povestea tristă. Prezentatoarea celebrului horoscop de la ProTv nu a avut o viață deloc ușoară, însă a reușit să depășească cu bine toate obstacolele. Cea mai mare dezamăgire a suferit-o din dragoste.

Neti Sandu a suferit o dezamăgire cruntă din dragoste. Cine este bărbatul care i-a frânt inima

Neti a povestit cu ceva timp în urmă prin ce dezamăgire a trecut cu bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult. Când avea 24 de ani Neti a decis să se căsătorească, numai că mariajul a durat doar 2 ani pentru că între ea și soțul ei existau diferențe prea mari. Apoi, în 1985, Neti avea să se îndrăgostească din nou, însă de data aceasta povestea de iubire a durat mai bine de 10 ani. Cu toate că îi lega o dragoste infinită prezentatoarea a fost părăsită.

”A fost înfiorător de greu. S-a furișat în casă, și-a luat lucrurile în grabă, pentru a evita să mă întâlnească. Am crezut că au venit hoții, au spart ușa. El răscolise totul, de frică să nu vin eu. Mi-a lăsat o hârtie în care mi-a spus că nu se poate ceva mai perfect decât mine. A invocat motivul că ne purtăm ghinion unul altuia”, a declarat vedeta potrivit ciao.ro

Prezentatoarea a povestit că a avut nevoie de mulți ani de terapie pentru a-și reveni. ”Am făcut vreo 5 ani de terapie, ca să pot trece peste asta și să mă pot bucura de viață. Mă secase de toate resursele. Dacă nu pleca în felul ăsta, dacă nu era atât de șocant, eu nu aș fi făcut toate lucrurile pe care le-am făcut după aceea. Nu pot decât să-i mulțumesc, pentru că dacă rămânea, ar fi fost veșnic nemulțumit din cauza mea”, a mai spus Neti Sandu.

De atunci vedeta nu a mai avut putere să între într-o altă relație și a preferat să rămână singură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *