Connect with us

Monden

Nunta fiului lui Liviu Dragnea. Primele imagini de la eveniment

Liderul Partidului PSD, Liviu Dragnea, este în culmea fericirii. Duminică, pe 26 august, fiul acestuia s-a căsătorit cu aleasa inimii sale.

Gina Tătulescu și Ștefan Dragnea s-au căsătorit civil și religios, iar la eveniment au participat sute de persoane.

Tânăra a avut parte de un machiaj deosebit pentru marele eveniment, la care a fost în centrul atenției.

Într-un mesaj scris în dreptul imaginii, make-up artistul care i-a realizat Ginei machiajul a dezvăluit că va urma şi o a doua variantă de machiaj pentru mireasă, sora și mama ei.

„Mother and daughters ❤️ First makeup for Gina’s wedding, natural and luminous for all the 3 of them, posting soon the second looks ? (n.r.: Mamă și fiice. Primul machiaj pentru nunta Ginei, natural și luminos pentru toate cele trei. Iar în curând voi posta și următoarele machiaje)#gorgiesofemauta #makeupartist #makeup #wedding #motheranddaughters #luminous #glowing” este mesajul postat de Ema Uta pe contul ei de Instagram.

De la eveniment nu a lipsit nici iubita lui Liviu Dragnea, Irina, care a strălucit la brațul liderului PSD.

Nora lui Liviu Dragnea, Gina Alexandra Tătulescu, are 28 de ani și este fostă participantă la concursul Miss Universe România. Aceasta se iubește cu Valentin Ștefan Dragnea de cinci ani.

Pentru eveniment, au fost luate măsuri de securitate sporite, mai ales că au fost o mulțime de internauți care au anunțat că vor merge la Palatul Snagov să protesteze, locul unde cei doi au avut petrecerea de după cununie.

Incidente la nunta fiului lui Liviu Dragnea

O mașină a protestatarilor a blocat accesul invitaților. Momentul a fost filmat și postat pe YouTube. Din acest motiv, măsurile de securitate au fost imediat sporite.

Toate mașinile care au ajuns la eveniment au fost verificate, iar invitații au fost poftiți să intre în Palat numai după o citire atentă a unei liste. De asemenea, invitații au fost preluați de către alte autoturisme până la Palatul Snagov.

Potrivit unor zvonuri, marea absentă de la nuntă a fost chiar mama fiului lui Liviu Dragnea. Bombonica Prodana a lipsit de la eveniment, fiind tăiată de pe listă chiar de către Liviu Dragnea.

Foto: Instagram Irina Tănase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top