Nunta Principelui Nicolae cu Alina Binder are loc la Cazinoul Sinaia. IMAGINI CU MIRII

30.09.2018
Nunta Principelui Nicolae cu Alina Binder are loc la Cazinoul Sinaia. IMAGINI CU MIRII

Zi fastuoasă la Sinaia! Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae al României se însoară astăzi cu Alina Binder.

Cei doi au fost aseară la biserică, pentru a repeta momentul de astăzi. După ceremonia religioasă vor primi 200 de invitați la petrecerea organizată la Cazinoul din Sinaia.

Muncitorii au început de bună dimineață să asigure că totul va fi ca la carte, iar turiștii așteaptă cu nerăbdare să vadă mireasa.

14:33 Mirii au ajuns Cazinoul Sinaia

La repetițiile de aseară de la biserica din Sinaia au participat nașii, dar și părinții miresei. O oră, aceștia au primit indicații despre cum trebuie să fie momentul de azi.

Pentru ceremonie s-au închiriat și două calești, notează Digi 24 și Știrile PRO TV.

„În parte va fi, bineînţeles, o nuntă românească, dar vom avea şi o parte cu protocol şi asta va schimba ce ştim în mod normal la o nuntă românească”, le-a spus Principele Nicolae jurnaliștilor.

„Toţi invitaţii trebuie să se simtă bine, venind din diferite culturi şi diferite ţări, trebuie să se simtă bine”, a declarat Alina, aleasa lui.

La nunta Principelui Nicolae nu va participa Principesa Margareta. De asemenea, Prințul Paul și Prințesa Lia au trimis deja urări mirilor și un cadou.

Cel mai vârstnic nepot al fostului Rege Mihai I al României

Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills (n. 1 aprilie 1985, Meyrin, Elveția) este nepotul cel mai vârstnic al fostului rege Mihai I al României. Născut și crescut în străinătate, a vizitat România în 1992, cu ocazia primei vizite a bunicului său după începutul exilului din 1948.

La împlinirea vârstei de 25 de ani (1 aprilie 2010), Nicolae a primit titlul de Principe al României, cu rangul și apelativul de Alteță Regală.

Ulterior a participat la diverse activități publice ale familiei sale și a fost implicat în acțiuni caritabile.

Printr-un document semnat la 1 august 2015 și intrat în vigoare imediat i-au fost retrase titlul și calificativul și a fost exclus din linia de succesiune la tronul României.

CITESTE SI: Principele Nicolae, implicat într-un accident în zona de nord a municipiului București!

Principele Nicolae, implicat într-un accident în zona de nord a municipiului București!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *